Készlethiány miatt az akciót szüneteltetjük!

Munkatársaink védelme érdekében régóta próbálkozunk további kézfertőtlenítő beszerzésével, ezidáig sikertelenül, de most végre megérkezett egy nagyobb szállítmány Angliából! Szerettük volna értékesíteni nektek is, de sajnos olyan mértékben elszállt a beszerzési ára, hogy csak irreális és szerintünk inkorrekt áron tudtuk volna elérhetővé tenni webshopunkban. 

Továbbá szeretnénk, ha minél többen részesülhetnétek belőle és nem 1-2 ember vásárolná fel az összeset. Ezért úgy döntöttünk, hogy inkább elajándékozzuk nektek kedves vásárlóink, akik vásárlásotokkal segítitek cégünket abban, hogy fennmaradjunk ebben a nehéz időszakban és utána is.

MOST MINDEN NÁLUNK ELKÖLTÖTT 10 000 FT UTÁN EGY PALACK 50 ML-ES 80% ALKOHOLTARTALMÚ KÉZFERTŐTLENÍTŐT KÜLDÜNK AJÁNDÉKBA.

Vagyis pl. 30 000 Ft rendelési érték felett 3 palackot küldünk. A rendelési értékbe a szállítási költség nem tartozik bele. A 30 napon belüli elállási jogot csak az ajándék kézfertőtlenítő(k) - az elállási értékkel arányos mennyiségű -, bontatlan állapotban történő egyidejű visszaküldésével tudjuk elfogadni!


Nem tudsz találkozni a szerelmeddel vagy szeretteddel?  Elmarad a barátod születésnapi bulija? Küldj neki ajándékot, kérd hozzá a csomagot!

Most különösen jól esik egy kis figyelmesség! Fizesd ki online és rendeld az ajándékot közvetlenül a szülinaposhoz, kedvesednek évfordulótokra, az egyedül lévő nagymamához, vagy bármely más alkalomra.

  • A csomagba nem teszünk számlát, azt mindig arra az email címre kapod meg, amit rendeléskor megadsz.
  • Ha szeretnél küldeni neki valami szép vagy vicces üzenetet, írd csak be a kosár oldalon a megjegyzés rovatba, mi díjmentesen kinyomtatjuk és bele tesszük a termékek mellé.

Fontos információk

Árukészlet:

Az áruellátásunkban nincs fennakadás, továbbra is hatalmas árukészlettel rendelkezünk és minden termék amit meg tudsz rendelni az készleten is van.

Csomagolás:

A csomagok összkészítésében nincs fennakadás, továbbra is villámgyorsan nálad lehet a csomagod.

Ügyfélszolgálat

Továbbra is elérsz minket mind telefonon, mind pedig emailen. Munkatársaink otthonukban dolgoznak, de a megkeresésedre rövid időn belül, készséggel válaszolnak. 

GLS házhozszállítás: 

A házhozszállítás továbbra is zavartalanul működik. A 12 óráig leadott megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és a következő munkanap várható a kézbesítése.

A GLS futárszolgálattól kérvényeztük az érintés nélküli kézbesítést, ami azt jelenti, hogyha online kifizetésre kerül a rendelés, akkor nem szükséges semmilyen formában érintkezni a futárral. Ezért javasoljuk most, hogy az online bankkártyás fizetést részesítsétek most előnyben. Ezt a szolgáltatást minden vásárlónknak igényeltük, nem szükséges külön jelezni. Utánvét esetén csak az utánvét összegét kell átadni a futárnak.

Átvétel Foxpost csomagautomatából:

Partnerünk a következőkről tájékoztatott minket: A FOXPOST-os kiszállításokat továbbra is zavartalanul bonyolítjuk. Minden automatánk nyitva és elérhető kora reggeltől késő estig. Minden FOXPOST automata helyszínén van élelmiszerüzlet és gyógyszertár ezért jelenleg nem számítunk helyszíneink időszakos korlátozásra vagy bezárásra. Amennyiben ez mégis megtörténne, azonnal jelezni fogjuk.

Üzleteink nyitvatartása, személyes átvétel

Munkatársaink és a Ti egészségetek védelme érdekében üzleteinket átmenetileg bezártuk, a GLS csomagpontos átvételi lehetőséget felfüggesztettük.