Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

5 hobbi, amivel feldobhatod az uncsi otthon töltött napokat

Valószínűleg már kívülről fújod a Netflix sorozat ajánlásait, úgyhogy biztosan eszedbe jutott már, hogy  kipróbálj új dolgokat és valami hasznos időtöltéssel foglald el magad. Nos ha így van,  vagy esetleg a sorik mellé keresel valami pluszt, akkor próbáld ki egyik egyszerű hobbi tippünket, és dobd fel a semmittevős napokat!

 

1. NEVELJ NÖVÉNYT!

Ha nem rendelkezel kerthelyiséggel, akkor sem kell lemondanod a kertészkedésről. Kis lakásban is számos lehetőséged van, hogy saját növényt termessz és vállald a gondoskodó szerepet egy másik élőlény fölött. Lehet, hogy elsőre uncsin hangzik, de hidd el, egy kaktuszt is nagyon könnyen ki lehet nyírni, ha nem adod meg neki a kellő figyelmet!

 

2. KEZDJ EL JÓGÁZNI!

Tudjuk, tudjuk, már sokszor hallottad, de a testmozgás, illetve azon belül is a jóga nem csupán testi-, hanem lelki egyensúlyodhoz is hozzájárul. Hidd el, ha egyszer elkezded, nem fogsz megállni a pro szintig! Hallottál már olyat, hogy valaki azt mondta, nem tetszett neki a jóga? Na ugye, hogy nem! Told arrébb a kanapét, bújj valami kényelmesbe és indíts el egy vidit a neten!

 

3. PRÓBÁLJ KI ÚJ RECEPTEKET!

Az sem baj, ha nem vagy a legnagyobb konyhatündér, a sütés-főzésre érdemes rákattani! Kényeztetheted magad vagy szeretteidet a jól sikerült végeredménnyel, meglepheted barátaidat, vagy csak egyszerűen fejlődhetsz a különböző elkészítési folyamatok területén! Kóstolj bele új, eddig ismeretlen nemzeti konyhákba, vagy keress egy szimpi vloggert, és fedezd fel vele a gasztronómia világát!

 

4. TANULJ MEG RELAXÁLNI!

Elsőre könnyűnek tűnhet, viszont sokak számára kihívást jelent a teljes kikapcsolás. Néha igenis szükséged van rá, hogy kiürítsd a fejed, és ne gondolj a munkahelyi határidőkre, vizsgákra vagy a hamarosan érkező számlákra. A mindennapi stresszt gyakran vezetjük le a rajtunk közelállókon és általánosságban nehezebbé teszik a mindennapokat. Kerüld ezeket el és szánj magadra időt! Próbáld ki a meditációt vagy egy olyan tevékenységet, amit önfeledten tudsz végezni!

 

5. KÉSZÍTSD EL KEDVENC ITALOD SAJÁT KEZŰLEG!

Gondoltál már rá, hogy otthoni környezetben alkoss magadnak valami finomat, amivel akár egy-egy házibuli alkalmával villoghatsz is a barátok előtt? Igen?! Akkor itt a lehetőség, vágj bele! Nem muszáj leragadnod a must érlelésénél, nálunk sokkal jobb ötletek is vannak. Ha szereted a gint vagy igazi sörimádó vagy, akkor nem érdemes a bárok nyitására várnod. Készítsd el otthon!