Rendkívüli helyzetben különleges megoldás!

Jelenleg a legtöbb amit tehetsz a közösségünkért és a járvány megfékezéséért az az ha otthon maradsz. Egyszerűnek hangzik, de tudjuk, hogy nem az. Ezzel egy teljesen más életmódra kell most berendezkednünk. Azon túl, hogy tudatosan kell a mindennapokhoz szükséges tételeket bevásárolni, sajnos most a szeretteinkkel sincs lehetőségünk megünnepelni személyesen a születésnapokat, névnapokat, évfordulókat.

Szerencsések vagyunk amiért videó chat-en fel tudjuk köszönteni az ünnepeltet, tudunk neki küldeni egy “virtuális puszit”.

Mi abban szeretnénk segíteni Neked, hogy az ajándékozás öröme se maradjon el.

Tőlünk gyorsan és biztonságosan küldhetsz nekik különleges ajándékot. A webshopban rendelhető termékeink készleten vannak, raktárunkban állnak hosszabb ideje, nem most érkeznek külföldről, így nem kell attól tartanotok, hogy esetleg ezekkel viszitek be a vírust az otthonotokba. Raktárunkban továbbra is szorgosan dolgozunk, így továbbra is a megszokott gyors szállítási idővel számolhattok, a csomagok feladásában nincs csúszás. Az egyetlen dolog ami változott, hogy a higiéniára az eddiginél is még nagyobb figyelmet fordítunk.

A GLS futárszolgálattól kérvényeztük az érintés nélküli kézbesítést, ami azt jelenti, hogy az ajándékozottnak semmilyen formában nem kell érintkezni a futárral.

Küldj üzenetet is az ajándékoddal! Írd meg megjegyzésbe, hogy mit szeretnél és mi azt kinyomtatjuk és belerakjuk a csomagba.

A számlát e-mailben küldjük a megadott e-mail címre, így a csomagba nem kerül.