Nevelj saját Mágikus unikornis kertet

3 990 Ft
Mennyiség:
+ -
Termék kódja:
GR120014
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
3 142 Ft
Súly
0.30 kg
Elérhetőség
raktáron
Szállítási idő:
1-2 nap
Súly 0.30 kg
Méret 10 x 10 x 10 cm
Anyag Papír, kókusz héj, növényi magok
Termékleírás
Szállítás
Vélemények

Mindig is vágytál arra, hogy egy mesébe illő virágkerted legyen? Ahol unikornisok szabadon szaladgálnak? Mi adjuk hozzá a kezdő csomagot. Ezzel a kis szettel elültetheted az első magokat, melyekből odaadó gondozással gyönyörű és illatos virágok fognak majd kicsírázni. 

A csomag tartalma: 

  • 1 csomag szagos bükköny mag (kúszó virágos növény)
  • 1 csomag kevert virág magok
  • 3 db kókusz kaspó
  • 3 db komposzt lemezke (föld)
  • 1 db rejtvény füzet

Használata egyszerű:

Ez az ajándékcsomag valódi, élő növényi magokat tartalmaz, melyek elültethetsz és gondozhatsz. A dobozban mindent megtalálsz az induláshoz. 

Mivel ezek élő növények fontos tényezők a hőmérséklet, a víz és a napfény, illetve a földben található megfelelő tápanyagok. Ezek mind befolyásolják a növény növekedését. 

Hogy segítsünk a következő tanácsokkal tudunk szolgálni, melyek érdemes szem előtt tartani:

- Ezek beltéri növények, így az év bármely időszakában elültethetőek, de kint is elélnek. A szagosbükköny elültetésének legalkalmasabb időpontja október vagy február. Ha kint szeretnéd elültetni, akkor óvd a magokat a fagytól. A szagosbükköny kúszónövény, így idővel érdemes kintre ültetni és ha olyan helyre ülteted ahol fel tud kapaszkodni valamire akkor szépen növekszik majd és kacsóival felfut.

- Tedd a csomagban található lemezkét a szintén a csomagban lévő kaspóba, majd öntözd meg vízzel, a lemez magába szívja a vizet és szinte ki fogja tölteni a kókusz kaspót. Ha esetleg túl sok folyadék maradna és nem szívta fel mindet, akkor a felesleges vizet érdemes leönteni. 

- Ez után a kókusz kaspót belehelyezheted egy nagyobb virágcserépbe vagy egy tálkára és olyan helyet találj, ahol jó sok napfény érheti.

- Ültesd el a magokat a lemezkébe, úgy hogy szép finoman belenyomkodod a megduzzadt lemezkébe éppen, hogy a felszín alá, de ne túl mélyre. Ehhez használd a fapálcikát, mellyel kis mélyedéseket alakíthatsz ki, majd a mag behelyezése után szórj rá egy kevés granulátumot (a lemezkéből), de ne kezd el nyomkodni/tömöríteni a granilátumot.

- Ügyelj a rendszeres öntözésre, nehogy kiszáradjon és láthatód, ahogy szépen növekszik.

- Amíg meg nem jelenik az első hajtás, addig befedheted egy üveglapocskával vagy egy darabka átlátszó csomagoló fóliával a kókusz kaspót, hogy egy mini üvegházhatást érj el, ez módszer bent tartja a nedvességet és a hőt, így kedvezőbbek a körülmények a növény számára.

- Amennyiben azt választod, hogy befeded a növényedet FONTOS, hogy naponta kb. egy órára távolítsd el az üveglapot vagy a fóliát, hogy a növényed levegőzhessen.


 

ÁTVÉTEL V. KERÜLETI ÜZLETÜNKBEN

0 FT - ​1 munkanap vagy akár azonnal


FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

790 FT - 1 munkanap


PICK PACK PONTON VAGY GLS CSOMAGPONT

990 FT          
GLS csomagpont - 1 munkanap
Pick Pack Pont - 1-3 munkanap


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

1190 FT - ​1 munkanap

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: