Be Happy - Nevelj saját napraforgót

1 590 Ft
Termék kódja:
5060129252730
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
1 252 Ft
Súly
0.20 kg
Elérhetőség
raktáron
Szállítási idő:
1-2 nap
Mennyiség:
+ -
Anyag Kókusz kaspó, granulátum
Termékleírás
Vélemények

Dobozos BOLDOGSÁG!

Igen csupa nagybetűvel, mert a napraforgó az egyik legkülönlegesebb növény a világon. Nem lehet elmenni mellette, vidámságot, megnyugtató szépséget sugároz. Hiszen "a napraforgó a napra fordul, hogy magába szívja az éltető nap erejét" és ezt az érzést mi is átvesszük tőle örömmel. Annyi művészt és alkotót megihletett már, hogy felsorolni is nehéz lenne. Vigyél egy kis napsütést otthonodba, vagy ajándékozd meg vele szeretteidet, barátaidat, garantáltan mosolyt fog csalni az arcukra.

A doboz tartlamaz mindent ahhoz, hogy saját napraforgót nevelj!

Tartalma

  • 1 csomag napraforgó mag 
  • 1 db kókuszhéj cserép
  • 1 db kókuszhéj komposzt lemez, mely megduzzad mikor nedvességet kap
  • 1 db fa jelzőlap

Használata 

Ez az ajándékcsomag valódi, élő növényi magokat tartalmaz, melyek elültethetsz és gondozhatsz. A dobozban mindent megtalálsz az induláshoz. 

Mivel ezek élő növények fontos tényezők a hőmérséklet, a víz és a napfény, illetve a földben található megfelelő tápanyagok. Ezek mind befolyásolják a növény növekedését. 

Hogy segítsünk a következő tanácsokkal tudunk szolgálni, melyek érdemes szem előtt tartani:

- Ezek beltéri növények, így az év bármely időszakában elültethetőek. 

- Tedd a csomagban található lemezkét a szintén a csomagban lévő kaspóba, majd öntözd meg vízzel, a lemez magába szívja a vizet és szinte ki fogja tölteni a kókusz kaspót. Ha esetleg túl sok folyadék maradna és nem szívta fel mindet, akkor a felesleges vizet érdemes leönteni. 

- Ez után a kókusz kaspót belehelyezheted egy nagyobb virágcserépbe vagy egy tálkára és olyan helyet találj, ahol jó sok napfény érheti.

- Ültesd el a magokat a lemezkébe, úgy hogy szép finoman belenyomkodod a megduzzadt lemezkébe éppen, hogy a felszín alá, de ne túl mélyre. Ehhez használd a fapálcikát, mellyel kis mélyedéseket alakíthatsz ki, majd a mag behelyezése után szórj rá egy kevés granulátumot (a lemezkéből), de ne kezd el nyomkodni/tömöríteni a granilátumot.

- Ügyelj a rendszeres öntözésre, nehogy kiszáradjon és láthatód, ahogy szépen növekszik.

- Amíg meg nem jelenik az első hajtás, addig befedheted egy üveglapocskával vagy egy darabka átlátszó csomagoló fóliával a kókusz kaspót, hogy egy mini üvegházhatást érj el, ez módszer bent tartja a nedvességet és a hőt, így kedvezőbbek a körülmények a növény számára.

- Amennyiben azt választod, hogy befeded a növényedet FONTOS, hogy naponta kb. egy órára távolítsd el az üveglapot vagy a fóliát, hogy a növényed levegőzhessen

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: