BLACK FRIDAY - Az év legnagyobb akciója

5 000 Ft fölött 500 Ft, 10 000 Ft fölött 2 000 Ft, 20 000 Ft fölött 6 000 Ft, 30 000 Ft fölött 12 000 Ft visszajár a belső egyenlegedre!

Nap
:
Óra
:
Perc
:
M.perc

Írható szövegbuborék lámpa

7 990 Ft
Termék kódja:
10023
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
6 291 Ft
Súly
0.50 kg
Elérhetőség
raktáron
Szállítási idő:
1-2 nap
Mennyiség:
+ -
Termékleírás
Vélemények

Sokunknak gondot okoz a teljes sötétség a szobában, ilyenkor vágyunk egy kis fényre és pár kedves szóra, ami megnyugtat. Nincs gond, ha még felnőttként is szükségünk van rá, ez egy természetes dolog. Szerencsére, most egy kreatív kialakítású hangulatfény áll rendelkezésünkre, ami nappal üzenő táblaként, este nyugtató fényként funkcionál. 
Tökéletes kiegészítő a gyerekeknek, akik félnek a sötétben, rajzoljunk vagy írjunk rá egy kedves üzenetet, amivel garantáltan nyugodalmas éjszakát okozhatunk a csemetéinknek! Vagy épp hagyjunk egy kis üzenetet a mélyen alvó párunknak, hogy szebbé tegyük a reggelét! (vagy üzenjünk rajta, hogy a kávé kész van, a reggeli hűtőben és menjen el vásárolni délután!) 
Ideális ajándék azoknak, akik szeretik a kreatív kiegészítőket (na meg, nem szeretnek sötétben lenni).

6 db AA elemmel működik, amit a csomag nem tartalmaz. Alternatív megoldásként működtethető hálózatról 9 voltos 500 mAh-es adapterről, melyet a csomag nem tartalmaz.

Nem ajánlott, hogy a felirat 24 óránál hosszabb ideig a lámpán maradjon a foltosodás elkerülése érdekében. Ajánlott az írható felület rendszeres tisztítása.

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: