Discovery Channel Virtuális Valóság Szemüveg

7 590 Ft
Termék kódja:
PP3130DI
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
5 976 Ft
Súly
0.20 kg
Elérhetőség
már csak 2 db van raktáron
Szállítási idő:
1-2 nap
Mennyiség:
+ -
Termékleírás
Vélemények

Tegyél le mindent és figyelj ide! Most lehetőséged van beszerezni egy fantasztikus eszközt, ami új élményeket nyit meg előtted! Kalandozz a virtuális valóságban az okos telefonod segítségével, töltsd le a Discovery VR applikációt, válassz ki a folyamatosan növekvő számú, 360°-os videók közül egyet, helyezd be a speciális szemüvegbe, állítsd be a lencséket és kezdődhet a felfedezés. 
A nappalidban állva egy pillanat alatt mélytengeri búvárnak érezheted magad, vagy épp felfedezheted a hangyák titkos világát, sőt ha elég merész vagy egy egészen vékony kötélen átmászhatsz az egyik szikláról a másikra. A Discovery-nek hála felfedezhetjük a virtuális valóság varázslatos világát! A felnőttek és a gyerekek egyaránt sokat tanulhatnak a videók és a szemüveg segítségével.
Garantáltan a legjobb ajándék szinte bárkinek, főleg azoknak, akik szeretik az különleges kütyüket!

Fontos tudnivalók:

  • Ez egy hivatalos Discovery VR szemüveg, melyhez van egy Discovery applikáció, külön saját gyártású magas felbontású videókkal. Az applikációt fontos letölteni mert azzal lehet kipróbálni a szemüveget.
  • Az applikációt Androidra és IPhone-ra is le lehet tölteni ingyenesen az alkalmazás arúházból. 
  • Az applikáción belül különböző videók vannak, különböző témában általában 3-6 percesek.
  • Amikor egy video elindul akkor a képernyő tetején megjelenő sávra kattintva át kell állítani VR módra, különben nem megfelelően fog látszani a videó. 
  • Ahhoz hogy legyen hang ki kell kapcsolni a néma üzemmódot a telefon készüléken.
  • Más VR alkalmazásokkal is működik a szemüveg (ami nem Discovery-s) viszont  előfordulhat, hogy az élmény nem lesz teljesértékű.

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: