Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • 3 ikonikus filmjelenet, amiben valójában improvizáltak
  2020. OKTÓBER 08.

  3 ikonikus filmjelenet, amiben valójában improvizáltak


  Az ember azt gondolná, hogy a nagy filmeknél minden előre meg van írva, és minden másodperc előre látható volt. Nos, valószínűleg ez 99%-ban így is van, azonban vannak esetek, amikor a színészek átveszik kicsit az irányítást, és kedvük szerint alakítják az eseményeket.

  1. Joker

  A film rendezője, Todd Phillips elmesélte a nyitójelenetről, hogy forgatás közben egyszer csak lejátszották a film zenéjét. Látni akarta, hogy a dallamok hogyan hatnak Joaquin Phoenixre. „Ahogy Arthur megpróbál mosolyogni, egy apró könnycsepp jelent meg a szemében. Nagyon tetszett, így ezzel a jelenettel elsőre meg is voltunk” – mesélte.

  2. Bosszúállók: Végjáték

  Tom Holland híres arról, hogy nem tudja tartani a száját, és állandóan kifecsegi a kulisszatitkokat. Tőle tudta meg a világ azt is, hogy Tony Stark halálának eljátszásánál a rendezők nagyvonalakban elmondták, mit szeretnének látni, a többit a színészekre bízták. Elég durva, hogy egy ilyen fontos jelenetet az improvizációra bízták, nem?

  3. Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.

  Az utolsó rész jelenetei nem voltak előre megírva, így a Voldemortot játszó színész, Ralph Fiennes minden felvétellel újra és újra megváltoztatta szövegét onnantól, hogy Neville szembeszállt vele. Mivel se a színészek, se a statiszták nem tudhatták előre, mire számítsanak, vagy kit szúr ki magának a Sötét Nagyúr, a feszültséget szinte vágni lehetett a levegőben. 


  Fotó: Pinterest

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: