Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

Nagykereskedés

 

Viszonteladó szeretnék lenni 

Szívesen forgalmaznád a termékeinket? Számos márka hivatalos magyarországi disztribútoraként kedvező feltételeket és tisztességes árrést tudunk nyújtani számodra. Kíváncsi vagy a részletekre? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Milyen partnereitek vannak?

A multinacionális üzletláncoktól egészen az egyéni vállalkozókig sok különböző partnerünk van szerte az országban. Ajándékboltok, delikáteszek, party kellék boltok, trafikok, cukrászdák, elektronikai üzletek... rendkívül széles a repertoár. Biztos te is találsz valami kínálatodba illő különlegességet!

Milyen termékeket tudok beszerezni tőletek?

Vicces, a mai kor ízlésének megfelelő ajándéktárgyakat, eredeti filmes, sorozatos, gamer licenszes termékeket, limitált kiadású és a világ különböző pontjairól importált nasikat és egyéb különlegességeket. Egy szóval, minden ami nem mainstream. Célunk, hogy mindig a legújabb trendek szerinti termékeket biztosíthassuk, ezért árukészletunk folyamatos megújuláson megy keresztül, ezért egy termék élettartama sokszor még az egy évet sem éri el.

Milyen feltételei vannak, hogy viszonteladó lehessek?

- Aktív vállalkozással kell rendelkezned.

- Meg kell írnod, hogy pontosan hol és offline vagy online szeretnéd árusítani a termékeket. Valamint, hogy milyen termékkategóriák érdekelnek és egy várható vásárlási volumen ha meg tudod becsülni.

- Az első alkalommal 150 ezer Ft a minimum vásárlási érték, de a további vásárlások alkalmával már nincs minimum vásárlási limit.

- Évente teljesítened kell egy minimum vásárlási összértéket, amit a méretedre szabunk.

Érdekelnek a további részletek? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot most!


 

Egyszeri vagy rendszeres nagy mennyiségű megrendelések

Valami ütős ajándékot keresel a kampányodhoz? Szeretnéd valami igazán egyedivel meglepni a partnereidet, munkatársaidat? Szeretnéd a céges ajándékok teljes spektrumát egy helyről beszerezni a logózott tolltól, az egyedi gyártású növény nevelő szetten át, egyészen az egyedi összeállítású és egyediesített ajándékcsomagokig? Ha egy megbízható, a határidőket betartani képes beszállító partnert keresel tudunk neked segíteni! Hosszú évek óta rendszeresen dolgozunk együtt számos különböző profilú céggel, kommunikációs- és marketing ügynökséggel. Nem csak a nehezen beszerezhető termékek leszállításában tudunk segíteni, hanem a hagyományos reklámajándékok vagy akár reklám édességek nagy mennyiségű kiszolgálásában is. Számos emblémázási, logózási technológiát házon belül is el tudunk látni, úgy mint a szublimáció, textil nyomtatás, UV nyomtatás vagy a tekercses nyomtatás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben egyszeri vagy rendszeres nagy mennyiségű rendelésben gondolkodsz.


 

Céges ajándékcsomagok

Közeleg a karácsonyi céges ajándékozás? Megtetszettek a termékeink, de ajándékcsomagban gondolkodsz? Nem probléma! Segítünk összeállítani az általad megálmodott ajándékcsomagot, melyet saját logóddal látunk el már 20 db-tól.

Írd meg nekünk, hogy milyen termékeket néztél ki, hány csomagra lenne szükséged, milyen matricát szeretnél a dobozokra és rövid időn belül már küldjük is az árajánlatunkat.