Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

Céges ajándékok

KÜLÖNLEGES CÉGES AJÁNDÉK?

NÁLUNK CSAK AZT TALÁLSZ.

ÖTLETES AJÁNDÉKOK A MEGSZOKOTT DOLGOK HELYETT.

✔️ Hatalmas választék - Több mint 3000 féle termék azonnal elérhető saját raktárkészletünkről. Akár nagy mennyiségben is, ha mégsem, vállaljuk a beszerzését rövid határidővel.

✔️ Egyedi megoldások - Egyedi elképzelésed van? Oszd meg velünk és mepróbálunk az igényednek megfelelő terméket találni. Kiterjedt beszállítói kapcsolatainknak hála, több tízezer termékből tudunk válogatni, megpróbáljuk megkeresni a te igényednek megfelelő terméket is.

✔️ Kedvezményes ár - Egyedi igényektől és mennyiségtől függően személyreszabott, kedvezményes árat tudunk biztosítani minden céges megrendelőnknek. Nem csak forgalmazók vagyunk hanem nagyker is, így számos termékhez garantáltan nálunk jutsz hozzá a legjobb áron.

NINCS ÖTLETED MIT AJÁNDÉKOZZ A PARTNEREIDNEK?

Unod (és a partnereid is) a megszokott ajándékokat? Szeretnél valami különleges, tevékenységedhez illeszkedő, hasznos dolgot adni ajándékba, amiről emlékezni fognak rád? Nézz szét a kínálatunkban, vagy keress meg minket és segítünk!

EGYEDI TERMÉKEK?

Néhány termék, megfelelő mennyiség esetén akár teljesen cégedre formálható, de külsős partnereinkkel tudunk segíteni akár több ezer termék rövid határidővel történő logóztatásában is.

EREDETI MÁRKÁK, KIVÁLLÓ MINŐSÉG

Ha tőlünk szerzed be az ajándékokat, nem kell szégyenkezned a silány minőségű, olcsó cuccok miatt. Csak eredeti márkás, licenszes termékeket forgalmazunk, kiválló ár-érték arányban, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogja megbélyegezni cégedet a reméltnél rosszabb minőségű termékek.

AJÁNDÉKOK NYEREMÉNYJÁTÉKOKHOZ, VERSENYEKHEZ, KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉGEKNEK

Ha csak kisebb mennyiségben, de rendszeresen szeretnél rendelni tőlünk, akkor is vedd fel a kapcsolatot velünk! Számos kommunikációs ügynökséggel, kisebb-nagyobb céggel dolgozunk együtt, akik nyereményjátékaikhoz, facebook versenyeikhez, promóciós rendezvényeikhez, sajtó eseményeikhez tőlünk szerzik be az ajándékaikat.