Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • 4+1 ajándék borkedvelőknek
  2016. DECEMBER 09.

  4+1 ajándék borkedvelőknek


  Sokan értékelnek alkalmanként egy jó pohár bort és lássuk be meg van a hangulata a borozásnak akár a párjával akár a barátaival élvezi az ember egy jó üveg bor elfogyasztását Tökéletes egy kellemes estéhez még akkor is ha valaki nem nagy bor szakértő Vannak olyanok akik még csak most ismerkednek a borozás rejtelmeivel és vannak akik már negyon profik Attól függően hogy valaki hol van az említett két véglet között több vagy kevesebb boros kiegészítő között válogathatunk ha ilyesmit szeretnénk ajándékozni.

  Összeszedtünk 4+1 ajándékötletet, melynek a borkedvelők biztosan örülnének.

  1. Bortartó

  Ha valaki szereti a borokat nagy valószínűséggel van is neki otthon. Ebben az esetben pedig nem lehet mellélőni egy bortartóval, ami kiváló dekorációként is szolgál. Mi két különlegesebb bortartót javasolnánk, melyek garantáltan nagy sikert fognak aratni.

  2. Borhűtő

  Az okosok azt mondják, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen hőmérsékleten kínáljuk és fogyasztjuk a jó bort, éppen ezért itt van néhány borhűtő, melyekkel gyorsan, könnyen és jég nélkül hűthetjük kedvenc borunkat a megfelelő hőmérsékletre.

  3. Borhőmérő

  Hamár a megfelelő hőmérsékletnél tartunk. Egy kis segítség, hogy biztosak lehessünk, hogy pont megfelelő a bor hőmérséklete. Ez az egyszerű pattintható hőmérő lila és fekete színben is kapható.

  4. Borzár

  Ha véletlenül nem fogyna el egy üveg bor, akkor sem kell aggódni, mert a vákumos borzár segítségével megőrizető a bor zamata és illata.

  +1 Boros szett

  Ha olyan valakinek szeretnél ajándékot venni, aki még csak ismerkedik a borozás szépségeivel, a legjobb, ha egy szettet veszel neki, ami tartalmaz minden hasznos eszközt, hiszen nagy valószínűséggel még nincs semmilye.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: