Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

5+1 mód, hogy megünnepeld a kutyádat

A kutyák a leghűségesebb és legörömtelibb teremtmények a Földön, akik bármit megtennének gazdijukért. Ilyen jó barátot értékelni kell, így nekik is kijár egy-egy nap, ami csak róluk és az ő kényeztetésükről szól. Adunk pár ötletet, amivel te is megünnepelheted kiskedvencedet.

1. Készíts házi nassolnivalót! 
Ki ne szeretné a délutáni nasit? A kutyák élnek-halnak a jutalomfalatokért, így biztosan a te kedveced is örülni fog, ha megleped egy kis házi készítésű nasival. Kutyareceptek…léteznek. Csak óvatosan, nehogy rögtön elfogyjon! 

2. Szerezz be egy új játékot!
Nincs is annál jobb érzés, mint amikor kedvenced önfeledten játszik, ugye? Egy új játék pedig csak még izgalmasabbá tudja tenni a napi mókát.

3. Taníts neki egy új trükköt! 
Szánjatok időt egy kis tanulásra! Még ha nem is megy olyan könnyen, akkor is remek módja annak, hogy eltöltsetek egy kis minőségi időt.

4. Tarts egy fotózást! 
Az emlékek idővel elhalványulhatnak, de a képek örökké megmaradnak. Szenteld ezt a napot kutyusod minden mozdulatának megörökítésére, hisz később majdnem olyan jó érzés lesz visszanézni a képeket, mint megélni ezeket a pillanatokat!

5. Rendezz egy bulit! 
Ha a barátaidnak is vannak kiskutyái, rendezzetek egy hatalmas party-t, lufikkal, csontokkal, tortával és természetesen rengeteg játékkal! 

+1 Önkénteskedj! 
Nincs kutyád? Esetleg szívesen segítenél másokon? Jelentkezz önkéntesnek egy menhelyre, és amellett, hogy jót is teszel, cukiságból sem lesz hiány! Nem ígérhetjük, hogy nem fogsz szerelembe esni, ameddig ott vagy.

Ne feledd, hogy mindig elegendő figyelmet kell kedvencedre fordítani, hisz a kutyusok számára minden nap “ember-nap” van!