Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

A legkrémesebb forró csoki titka

Ki mondana nemet egy jó forró, mályvacukorral megszórt, sűrű forró csokira? Ha neked is összefutott a nyál a szádban, akkor jól figyelj, mert elhoztuk neked a legkrémesebb forró csokoládé receptjét! Készítsd el a következő téli sétához, jégkorizáshoz vagy csak otthonra a kedvenc filmed mellé!

 

Mire lesz szükséged 2 adaghoz?

• 5 teáskanál kakaópor

• 4 teáskanál cukor

• 12 dkg étcsokoládé

• 4 teáskanál keményítő

• 5 dl tej

• mályvacukor vagy tejszínhab (vagy mindkettő)

 

Hogyan csináld?

1. Keverd össze a kakaóport, a cukrot és a keményítőt, majd öntsd rá a tejet, és folyamatos kevergetés mellett kezdd el melegíteni!

2. Miután a tej elkezdett gyöngyözni, a lángot vedd a legkisebbre, és add hozzá a feldarabolt csokoládét!

3. Kavargasd míg a csoki el nem olvad! Ízlés szerint adhatsz hozzá cukrot. Ha már újra gyöngyözik, el is készültél. Ha igazán édesszájú vagy, koronázd meg egy kis tejszínhabbal vagy mályvacukorral, és a kedvenc önteteddel!

 

Recept: Sóbors