Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • After Party hamutál
  2015. MÁRCIUS 15.

  After Party hamutál

  Van olyan házibuli egyáltalán, ahol ne lenne dobozos sör? Még akkor is szerezne a társaság valahonnan, ha a sörgyárak felhagynának a gyártással. Dobozos sör nélkül egész egyszerűen nincs házibuli. Ez tény. 

  Ugyanakkor az is tény, hogy ha az elvileg nem dohányzó lakásban néhány óra elteltével már vágni lehet a füstöt, mert a házigazda jobbnak látja nem kiengedni a jócskán örömittas kollégákat a teraszra, elkerülendő a negyedikről abszolválható ez-az-amaz dobálást a kedves járókelőkre. Például.


  Szóval megindul a dohányzás. És ugye ott vannak a dobozos sörök is. Mondjuk a tiéd, épp az asztal közepén. Most nyitottad ki, de elugrasz egy kétbetűsre, mert hív a természet. Visszaérkezel belehúzol egy nagyot, majd kitágult, bevérző szemekkel konstatálod, hogy valaki máris belehajított a dobozba egy szép kövér csikket. 

  Ismerős a helyzet? 


  Na, ezért érdemes beszerezned egy remek kis After Party hamutartót. Mondjuk így: a gyengébbek kedvéért. Meg a poén kedvéért is, mert nagyon ügyes kis kerámia-kütyüről van szó.

  Könnyedén kiüríthető, mert a tetejét simán leveheted (ez nem hátrány, ha a dohányzó jóbarátok nem bírnak magukkal), viszont összetörni szerencsére nem olyan egyszerű.

  Jópofa ajándéknak is ütős lehet, ha esetleg barátod tartja már évek óta a bulikat és szeretnél ezúttal valami kedves dologgal megjelenni a partyn (leszámítva a söröket), hiszen már legalább ötször letépted a függönyt és minimum háromszor felborítottad a hűtőszekrényt is. Jó fej vagy és ezt érdemes időnként kifejezésre juttatni. 


  Mi is jó fejek vagyunk, ezért most 43%-kal olcsóbban rendelheted meg tőlünk ezt a szerintünk mindenképpen elmaradhatatlan party-kelléket!


  Ne feledd, hogy Mosoly garanciánk folyamatosan él! A vásárlást követő 30 napig minden további nélkül visszafizetjük a pénzt, ha valami nem oké, de cserére is lehetőséged van. Hívj bennünket egész bátran, vagy írj emailt!


  Út közben ne feledkezz meg feliratkozni hírlevelünkre, hogy értesülhess a legújabb és legütősebb ajándéktárgyak érkezéséről!

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: