Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Ahová a király is gyalog jár...
  2015. MÁRCIUS 09.

  Ahová a király is gyalog jár...

  Hol van már az az idő, amikor könyvet, újságot és egyéb szórakoztatóipari kelléket kellett magunkkal hurcolnunk a magány hosszú perceinek megrövidítésére, ha a legkisebb helyiségben akadt dolgunk! Hegyben álltak a félig megfejtett Fülesek, a félig kiolvasott Ludas Matyik vagy a csak ott olvasott szamizdat irodalom és a dolog kispolgári jellege valahogy mindig bántotta az ember szemét.


  Azonban már jó pár éve annak, hogy a WC papír felületét felfedezte magának a marketing és kereskedelmi szakma. Kezdetben óvatosak voltak, emlékszem az első tapogatózó lépéseket itthon is egy butácska képregényes toalettpapírral tette meg az egyik gyártó, amelyet aztán nagyon hamarosan ki is vezettek a piacról.


  De ettől a magasztos pillanattól fogva minden rákerült a hengerre, amit nem szégyellnek és amit mi szégyellünk, de ők nem (elnökök portréitól kezdve a legkeményebb valutákon át az éjszaka sejtelmesen derengő fluoreszkáló festékig és szexuális poénokig).
  Persze a kommersz fősodor mai is a klasszikusan visszafogott virágok, báránykák és  különféle nonfiguratív „pattern”-ek garmadája, de az érdekes cucc boltokban burjánzik és virágzik ez az „ipar”, ott azóta is omlik ránk a pihe-puha ámde masszív papírcsík változatossága, érdekfeszítőssége és ötletessége. Inkább csak a hardcore rajongók veszik a fáradságot a kereséshez és a válogatáshoz, és csak ők feccölik bele a borsosabb árat is a színvonalasabb és karakteresebb művekbe, pedig ezek a különleges gurigák már nem olyan elérhetetlenek, hogy ne érnének meg egy-egy vidám bulit vagy vendégséget.
  Igaz is, mennyi mindenre lehet ezeket a világ zajától elzárt, a hasznos munkából kiszakított perceket tartalmasabbá tenni? Akinek minden perc számít, az minden nap letudhatja itt a villám angol perceit, aki a logikai képességeit akarja pallérozni minden adandó alkalommal, az sudokus papírt választ, aki optikai tuninggal akarja magát a gazdagság felé vezető úton elindítani, vagy ilyen módon akarja a pénzhez való viszonyát megváltoztatni, az dolláros vagy eurós gurigát választ.
  A falra cuppantható WC pumpa akasztó azoknak való, akik szeretnének sz..rni az örök helyproblémára a fürdőben vagy a legénylakás bármely részén. A fegyver formájú WC kefe, a hardcore WC-isták legfőbb fegyvere a baktériumok, a lerakódások és a vendégeik rekeszizmai ellen. 


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: