Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Amit a 2022-es Super Bowl-ról tudnod kell

Az amerikai futball-rajongók által legjobban várt esemény, a Super Bowl, hamarosan itt van, és végre kiderül melyik csapat bizonyul az USA legjobbjának. Mivel hazánkban is rengeteg a fan, úgy gondoltuk, összegyűjtjük a legfontosabb infókat, ha esetleg lemaradtál volna valamiről.

 

Mikor lesz a nagy meccs?

Hazai idő szerint február 14-én 0:30-kor kezdődik az összecsapás, tehát február 13 estére hívjátok át a barátokat vagy foglaljatok asztalt a kedvenc sportbárotokba!

 

Kik játszanak a kupáért?

A Los Angelesben megrendezett, 56. Super Bowl-on a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals csapnak össze, hogy elmondhassák magukról, ők az NFL idei királyai.

 

Hol tudod élőben nézni a meccset?

Természetesen Budapesten számos pub és sportbár közvetíti a nagy meccset, de érdemes a közösségi oldalakon átfutni az eseményeket, hiszen néhány helyen kifejezetten készülnek erre az éjszakára. Pár tipp:

  • Winners Sports & Music Pub

  • Gamerland

  • High Five Budapest

  • Rub & Roll Barbecue

  • Down Under Bar

  • TGI Friday's Budapest WestEnd

Ha pedig otthonról követnéd a meccset, a Sport 2 csatornáján megteheted.

 

Kik lépnek fel a Halftime Show-ban?

A félidőben megrendezett óriási “buli” fellépőgárdája minden évben szuper sikeres előadókból áll össze. Nincs ez másképp 2022-ben sem. Akik ott lesznek: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar. Az öt sztár együttesen 43 Grammy-díjat zsebelt már be, és 22 No.1 helyet szerzett a Billboard toplistán. Szóval úgy tűnik idén is jól fogunk szórakozni.

 

Te melyik csapatnak drukkolsz? Már mindent beszereztél a nagy szurkolásra?