• Anya csak egy van, nekünk viszont rengeteg ajándék ötletünk
  2016. ÁPRILIS 25.

  Anya csak egy van, nekünk viszont rengeteg ajándék ötletünk

  Az anya, az igazi édesanya a legcsodálatosabb ember a világon. Ő a tündéri hang, aki jó éjt kíván; aki mesél neked egy vidám nap után.” Pán Péter c. fim

  Mindenki tudja, hogy az anyák napja, május első vasárnapja. Ebben az évben pont május elsejére fog esni! Tehát itt az idő, hogy elkezdj gondolkodni, mivel szeretnéd meglepni az anyukádat!

  Ha úgy érzed nincs semmi ötleted, ne ess kétségbe, ebben a bejegyzésben többféle ajándékötletet sorolunk fel, ami segítségedre lehet.
  "Gyönyörűnek látom őt. Egész életemben azon igyekeztem, hogy boldoggá tegyem. Mert amikor boldog, az egész ház ujjong, a falak szélesen mosolyognak, a függönyök repesnek örömükben, a világoskék párnahuzatok nevetnek a kitárt ablakokon beáramló napfényben, és a lángnyelvek vidám táncot ropnak a tűzhelyen."
  - Rani Manicka

  Ezen a különleges napon, egy egyedi ajándékkal lepd meg anyukádat! Egy szép virágcsokor mellé egy praktikus és kreatív ajándékkal csalj mosolyt az arcára. Válogass a Best Stuff ajándékötletei közül! Íme pár termék, ami anyák napjára a legjobb választás:

  Az első egy mágikus cseresznyefa, ami ezen a varázslatos napon páratlan ajándék az anyukánk számára. A fa papírból készült és nagyon könnyű életre kelteni! Egyszerűen hajtsd ki a papír fát és adj hozzá egy kis varázs vizet és a fa pár óra múlva kirügyezik! Ha nem hétköznapi virággal szeretnéd meglepni az édesanyádat, akkor ez a legjobb választás! Különleges, akárcsak az anyukád!

  Maradjunk még egy kicsit a virágok ihlette termékeknél. A következő, egy lótuszvirág fülpiszkáló és fogpiszkáló tartó. Csodaszép megjelenése feldobja a fürdőszobánkat és a konyhánkat egyaránt. Egy praktikus „virág” ami nem fog elhervadni és anyukád a mindennapi használati tárgyként és/vagy szobadíszként is tudja használni.

  Ha esetleg úgy gondolod, maradsz inkább az élő virágnál, válassz hozzá egy egyedi dizájner vázát. A villanykörteforma exkluzív megjelenést kölcsönöz a vágott virágnak. Minden otthonban jól mutat!

  Hogy ez a szép vasárnapi nap jól induljon az anyukád számára, a reggeli kávéját/ teáját ebben a krétás üzenő bögrében készítsd el. Írd rá, hogy „szeretlek anya” vagy válassz ki egy idézetet. Biztos, hogy nagy örömet szerzel neki ezzel a gesztussal.

  Fontos, hogy mindennap, de főleg ezen a napon kényeztetve érezze magát az anyukád! Ezért lepd meg egy mikrózható mamusszal, ami a hűvösebb napokon egy kis melegséget hoz a lábaknak. 

  Az oldalunkon többféle kézműves-szappant is találsz, amik különböző alapanyagokból készülve érdekes aromával rendelkeznek. Így a kézmosás és a mosakodás is élvezhetőbb lesz a felszabaduló illatoknak hála. Az anyukád miközben használja a szappant, kényeztetve fogja érezni magát!

  Ha az anyukád szeret sütni-főzni, akkor a konyhai kiegészítőink közül válogass. Itt van néhány példa, ami minden háztartás és anyuka hétköznapjait megkönnyíti. 

  Ha szereti a jópofa konyhai kiegészítőket és a tortát is, akkor szerezz be neki egy szamuráj kard torta szeletelőt. Igazi ninja-anyunak fogja érezni magát ha használja.

  Szereted az anyukád húslevesét? Akkor könnyítsd meg az elkészítési folyamatát ezzel a comb alakú fűszertartóval! Csak egyszerűen meg kell tömnie a darabos, leveles fűszerekkel, bedobni az edénybe, majd mikor elkészült, egyszerre tudja kivenni a fogyasztáskor nem kívánatos hozzávalókat. Így a szűréshez nem kell a nehéz edényeket emelgetnie.

  A multifunkcionális kiegészítőkkel öröm az élet. Mennyivel egyszerűbb egy szeletelő dobozzal felvágni a zöldségeket és gyümölcsöket, mint egy késsel. Anyukád ezzel a termékkel könnyedén fogja készíteni a finomabbnál finomabb ételeket.

  Ha az anyukád szereti a gyümölcsöket és az egészséges italokat, akkor feltétlenül lepd meg egy Aqua Zinger termékkel. A Zinger palackokra jellemző, hogy egy csavarással, friss és vitamindús innivalót készíthetünk magunknak. Anyák napi kirándulásra már viheti is magával az ízletes vitaminbombát!

  Ha esetleg még sem tudsz dönteni, melyik ajándék lenne a megfelelő. Egy virággal és egy ajándékutalvánnyal lepd meg anyák napján az anyukádat! Így biztos olyat választ, amire szüksége van és nagyon fog örülni annak, hogy kedvére válogathat.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: