Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Fázós vagy? Akkor ezeket a cuccokat imádni fogod!
  2020. OKTÓBER 13.

  Fázós vagy? Akkor ezeket a cuccokat imádni fogod!


  Ha a fázósok klubjába tartozol, akkor az alábbiak jó eséllyel rád is igazak. Te vagy az, aki minden télen reménykedik, hogy most végre megtalálja a kabátot, amiben nem fog fázni, míg a többiek látszólag teljesen jól elvannak a lengébb darabokban. Te vagy az, aki már jóval azelőtt fűteni kezdene, mielőtt másokban egyáltalán felmerülne a gondolat. És te vagy az, aki literszámra öntené magába a jó meleg italokat, legyen az kávé, tea vagy éppen forró csoki. Hiszen belülről is fel kell melegítenünk magunkat, nem igaz?

  Igazi fázósként azt is tudod, hogy puha, meleg ruhákból és kiegészítőkből sosem elég. Még otthon sem. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minél egyszerűbb legyen átvészelned a hideg időszakot. Nézzük, mire számíthatsz:

  Fürdőköntösök: Amikor elzárod a vízsugarat zuhanyzás után, és megcsap a hideg, az a néhány másodperc bizony hosszú perceknek tűnhet… Fázósként kötelező kellék egy puha, meleg fürdőköntös. Felejtsd el az egyhangú színeket és mintákat! Helyette inkább fejezd ki személyiséged a kedvenc filmed ihlette köntössel.

  Papucsok, mamuszok: A lábfejed nagyon gyorsan lehűl, így ha nem akarsz fázni, nem árt beszerezned egy vastagabb anyagú papucsot vagy mamuszt. Jópofa mintákból itt sincs hiány, így hamar jobb kedvre derülsz majd tőlük. Főleg, mert orrlógatás közben nem fogsz tudni nem rájuk nézni. :)

  Zoknik: Vidám színek és minták minden mennyiségben. Nem számít, hogy otthon, vagy az utcai viseleted részeként veted be őket, garantáltan feldobják a szettedet és a hangulatodat is.

  Ágymelegítők: Nincs is jobb annál, amikor a hidegebb estéken az ágyad már felmelegítve vár. Az ágymelegítők segítségével valódi elérhető luxust csempészhetsz be a mindennapokba. Ez az az apróság, amit ha egyszer kipróbálsz, nem fogod tudni, hogy voltál meg eddig nélküle. Azt említettük, hogy cuki, állatos dizájnnal találod meg őket nálunk?

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: