Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Fogadjunk, hogy ezeket te sem tudtad a The Office-ról!
  2022. MÁJUS 05.

  Fogadjunk, hogy ezeket te sem tudtad a The Office-ról!


  A The Office korunk talán egyik legsikeresebb sorozata. A szitkomot eredetileg a brit változat inspirálta, de később a hatalmas népszerűségének köszönhetően, kialakította saját rajongótáborát is. Ha te is akkora fanja vagy a sorozatnak mint mi, akkor íme 5 érdekesség, ami tuti érdekelni fog. 


  1. The Office múzeum 

  2013-ban, a “The Office Wrap Party-n”, Greg Daniels rendező elárulta, hogy minden kelléket megőriztek a forgatásokról - a hamis olimpiai érmektől kezdve egészen az utolsó papírrepülőig. Ezeket mind egy hatalmas raktárban tárolták a sorozat végéig, ugyanis az NBC gondolkodott egy The Office emléktárgyaknak szentelt múzeum megnyitásán.

  Tudtad? 2021 októberében Washington D.C-ben megnyitotta kapuit a The Office Experience, ami full Dunder Mifflin-élményt nyújt minden látogató számára. A pontos helyszín titkos - csak a várólistára feliratkozókat értesítik róla. Nagyon menő.

  2. Az igazi Scranton

  A sorozat ugyan Scrantonban játszódik, de a forgatások Los Angelesben zajlottak. Persze nem hagyhatták ki teljesen a városkát: a főcímdal nyitójelenetei ténylegesen Scrantont ábrázolják. Fun fact, hogy ezeket a képkockákat a Jim-et alakító John Krasinski vette fel. Miután megszerezte Jim szerepét, a színész elutazott a városba és kutatás céljából még interjúkat is készített néhány papírértékesítővel.

  3. Pam és Angela valójában nagyon is csípik egymást

  Pam és Angela kapcsolata a sorozatban nem mondható igazán barátinak, viszont a való életben a két színésznő, Jenna Fischer és Angela Kinsey, legjobb barátnők. Fischer Kinsey gyermekének keresztanyja, sőt még egy podcastjuk is van Office Ladies névvel, amiben visszaemlékeznek a The Office epizódjaira és rengeteg kulisszatitkot tárnak fel.

  4. Steve Carell-lel szakított a felesége a sorozat miatt

  Na jó, ez nem pont így történt… Emlékszel arra az ingatlanügynökre, aki éppen a karácsonyi buli előtt szakított Michael-lel? Az ügynököt Nancy Ellen játszotta, aki a való életben nem más, mint Steve Carell felesége.

  5. A sorozat főcímdalát a szereplők választották ki

  A szitkom mára ikonikussá vált főcímzenéje valójában a szereplők döntése volt. Egy 2018-as interjúban Steve Carell elárulta, hogy több lehetőség közül is választhattak, de ez nyerte el mindenki tetszését. Carell így nyilatkozott:"Mindannyiunk részt vett a főcímdal kiválasztásában. Négy különböző verziója volt a dalnak, különböző előadóktól, és Greg Daniels, a producerünk, elküldte előzetesen az összes verziót. Ezután mi, mint stáb megszavaztuk, hogy melyik legyen a nyertes. Azért az elég király volt." Hát tényleg az lehetett.

  Forrás: Indianexpress.com

  Képek: usatoday.com, screenrant.com, mentalfloss.com, officeladies.com, bustle.com

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: