Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Gitár jégkocka készítő
  2015. ÁPRILIS 08.

  Gitár jégkocka készítő

  Biztosan van gitáros ismerősöd, haverod, barátod. Mindenkinek van egy. A gitáros ismerős olyan, mint a szomszéd, vagy a feliratos póló. Tuti, hogy van belőle legalább egy.

  A gitár alakú jégkocka elkészítésének lehetősége olyasvalami, amit egyszerűen nem vonhatunk meg gitáros barátunktól. Vagy épp magunktól, ha adott esetben mi vagyunk mások gitáros barátja...

  A képek tanulsága szerint remekül mutat az erősítőn a Les Paul mellett, de egészen biztos, hogy egy Stratocaster társaságában is hasonlóan jól fest. És nyugodtan játssz a szavakkal – gitár jégkocka készítő – mennyire jól cseng!


  A készlet segítségével háromféle gitártípusra erősen hajazó jégkocka-modellt is elkészíthetünk, így akusztikus gitáros, basszusgitáros és elektromos gitáros jégkockája is lehet a szerencsés tulajdonosnak. A gitárok nyaka egy műanyag pálca (persze amolyan gitárnyakas pálcás dolog), amit meg lehet fogni, így kevergethető, nyomogatható és matatható vele a pohárba töltött ital (mondjuk egy jó bourbon), a jégkocka pedig maga a gitár. Tökéletes!


  Szülinapra, Karácsonyra, Húsvétra, Valentin napra és mindenféle napra hatásos ajándék, ez nem vitás.

  A gitárosok többnyire előszeretettel gyűjtik a különféle, gitárral kapcsolatos dolgokat, de gitáros pólója, gitáros bögréje, gitáros ágyneműje és gitáros kispárnája igen nagy valószínűséggel már van zenész barátodnak. Azonban mi lepődnénk meg a legjobban, ha már gitáros jégkocka készítője is volna. 

  Fogadni mernénk rá, hogy Slash-nek sincs és Hendrixnek sem volt!


  Fontos megjegyezni, hogy gitár tudást és full csöves erősítőt nem adunk a jégkocka készítőhöz, ellenben Mosoly garanciánk ezúttal is él. Ha valamiért mégsem tetszene a termék (ez persze lehetetlen), akkor a vásárlástól számított 30 napon belül visszavesszük és szívesen kicseréljük valami másra, de ha szeretnéd, az árát is visszakaphatod.


  Ha bármi kérdésed volna, hívj minket egész nyugodtan, vagy írj egy emailt! Szívesen mesélünk neked bármelyik termékünkről, vagy magunkról.


  Ha tetszik a weboldal, lájkolj minket a Facebookon és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről!


  Minden bizonnyal ezek is el fogják nyerni a tetszésedet:

  Gitár bögre

  Gitár kanál

  Hozzászólás (0)

  Vélemény:
Nagy dolog!
2019. NOVEMBER 07.

Nagy dolog!

After Party hamutál
2015. MÁRCIUS 15.

After Party hamutál