Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Csodálatos gyereknapi meglepetések lányoknak 2490 forintig
  2019. MÁJUS 21.

  Csodálatos gyereknapi meglepetések lányoknak 2490 forintig  Május utolsó vasárnapján a gyerekeket ünnepeljük, a fiatalságot, csintalanságot, a szülők legnagyobb örömét és néha bosszúságát egyben. Ilyenkor kötelező program a játszóház, játszótér, emellett pedig mindig kapnak valami apróságot, hogy igazán különleges legyen a nap, és érezzék, hogy valóban róluk szól, őket ünnepeljük. Nem kell több tízezres ajándékra gondolni, azt meghagyjuk szülinapra, karácsonyra, ezért összeválogattunk  fiúknak néhány különleges meglepetést, maximum 2490 forintig.

  Lányoknál tombol az unikornis mánia, így nem kérdés, hogy milyen neszeszerben tárolják kis szájfényüket és egyéb kincseiket.

  Suliból hazaérve pedig egyértelműen egyszarvús pohárból kell inni a szörpöt, hogy mágikus ereje oltsa a szomjat.

  Kirándulásnál, tornaóránál az extra csajos, rózsaszín flamingó hátizsákot ajánljuk, amibe kényelmesen elfér minden fontos cucc.

  Kis hercegnőknek a különleges és vidám hercegnős bögrénk a legjobb választás, amiből sokkal finomabb a kakaó, mint bármi másból.

  A házifeladat nem túl izgalmas, hacsak nem egy pihe-puha lámás füzetbe kell azt megírni. Akár naplónak is használható, minden személyes dolgot titokban tart.

  Minden kisgyerek szereti az állatokat, főként a kutyákat. Lepd meg gyermekedet egy szuper vidám és cuki kutyás zokni szettel!


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: