Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Hogyan találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot
  2016. NOVEMBER 29.

  Hogyan találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot

  Az egyik legjobb érzés, amikor olyan ajándékkal tudjuk meglepni családtagjainkat, barátainkat, aminek valóban nagyon örülnek. A választás azonban nagyon nem egyeszerű, legyen szó bármilyen alaklomról. A karácsony pedig még inkább kihívások elé állít minket, hiszen ilyenkor egyszerre kell megtalálni mindenkinek a tökéletes ajándékot.

  A tökéletes ajándék kiválasztása évről-évre egyre nehezebb feladat, hiszen már az összes jó ötletünket előttük, az ajándékozottnak már mindene megvan illetve a mi pénztárcánk is véges. A cél azonban mégis egy olyan ajándék, aminek az ajándékozott igazán örül. 

  A kulcs a figyelem. Figyelj arra, aki fontos neked. Figyelj egész évben és jegyzetelj, hogy mi tetszett neki, mi után vágyakozik. Írj fel mindent, ami kicsit is fontos lehet, mert később elfelejted. Hidd el, ez nagyon hasznos lesz mikor ott állsz  ajándékokat keresve a karácsony előtti nagy rohanásban.

  Iránytű a választásnál: adj olyan ajándékot amire az illető vágyik, de magának nem venné meg!

  Legyen a te ajándékod, legyen valami benne, ami te vagy, vagy amit te tettél hozzá. Nem kell, hogy feltétlenül kézzel készítsd, de mondjuk készíts egyedi csomagolást.

  Vigyázz, hogy ne ess bele abba a hibába, hogy olyan ajándékokat válogatsz össze, amik valójában neked tetszenek. Ebbe könnyű bele esni, ám öreg hiba, hisz nem az a fontos, hogy neked tetszen az ajándék. Ezért célszerű az elején végiggondolni, hogy miket szeret az illető akinek az ajándékot veszed.

  Mi a hobbija? Miért rajong? Van kisállata? Mi a kedvenc színe? Hogy telnek a hétköznapjai? Milyen italt szeret? Whiskeys, boros, vagy netán sörös? Zenél vagy csak zene rajongó?

   Ha tudod milyen típusú embernek szeretnél ajándékot, nagyban leszükítheted a keresést.

  Mindig késésben van, de a reggeli kávé nélkül képtelen létezni? Válassz neki egy praktikus utazó bögrét.

  Állandóan a telefonját nyomkodja? Vegyél valami kütyüt a telefonjához.

  Nyomozz egy kicsit!

  Nézd meg a Facebook profilját! Nézd meg miket lájkolt, miket szokott megosztani.


  Vegyél magad elé egy üres papírt és írd le az ajándékozott tulajdonságait, szokásait. Szánj rá legalább 2 teljes percet! Ha előtted a lista, írj mindegyikhez ajándékötletet. Az lehet kisebb, nagyobb ajándék is. Ne aggódj, nem kell mindet megvenned, viszont végignézve a leírtakat beugorhat a tökéletes kombináció, a tökéletes karácsonyi ajándék


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: