Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Hogyan tehetsz jót barátaidnak és magadnak is egyszerre?
  2015. ÁPRILIS 12.

  Hogyan tehetsz jót barátaidnak és magadnak is egyszerre?

  Ajánld webáruházunkat barátaidnak, Ők megtudhatják hol juthatnak a legjobb cuccokhoz, Te pedig megkapod az első vásárlásuk értékének 10%-át a belső egyenlegeden, melyet szabadon elkölthetsz webáruházunkban, így mindenki jól jár.

  Nézzük lépésről lépésre hogyan működik ajánló programunk.

  1. Első lépésként regisztrálj webáruházunkban ha még nem vásároltál nálunk, ha igen, egyszerűen lépjél csak be. A regisztráció egyszerű és gyors, mindössze 3 mezőből áll, de egyetlen kattintással is regisztrálhatsz facebook profiloddal. Nem kell izgulnod, nem postolunk semmit a nevedben, csak megkönnyíti a regisztrációt.

  2. Belépés után a jobb alsó sarokban található fogaskerék ikonra kattints.

  3. Az első, "Email ajánló" dobozba írd be az ismerőseid email címét egymás alá külön sorba, majd kattints a"Küldés" gombra.

  A megadott email címeket nem tároljuk, ezzel nem iratkoztatod fel őket hírlevélre, ők csak egyetlen emailt fognak kapni, amiben értesítjük őket, hogy a figyelmükbe ajánlod oldalunkat. Előfordulhat, hogy lesz olyan ismerősöd, akinek már valaki ajánlotta oldalunkat, ilyenkor egy hibaüzenetet fogsz kapni, amiben tájékoztatunk, hogy mely email cím(ek)re nem küldtük ki az üzenetet. Egy email címre csak egy valaki küldhet ajánlót, ezért érdemes gyorsan lépned, nehogy valaki elhappolja előled a lehetőséget. Sajnos olyan eset is előfordulhat, hogy az értesítő a címzett spam mappájába kerül, ezért érdemes rákérdezni, hogy megkapták-e az emailt.

  4. Ez után nincs más dolgod, mint várni, hogy gyűljön a pénz az egyenlegeden! A"Korábbi címzettek" táblázatban láthatod, hogy kiknek küldtél már ajánlást. Az"Ajánlott ismerősök vásárlásai" táblázatban pedig, hogy mikor, melyik ismerősöd (email címe) vásárlása után, mennyi jutalékot írtunk neked jóvá. A mező alján pedig a teljes egyenlegedet láthatod.

  Gyerünk, lépj most és mosolyogtasd meg ismerőseidet vidám cuccainkkal!

  Az ajánlási rendszer feltételei:

  • Ismerőseidnek azzal az email címmel kell vásárolnia, amire küldted az ajánlást.
  • A rendelést nem kérhetik a Tieddel azonos névre.
  • A szállítási költség, a kuponkóddal, vagy ajándékutalvánnyal csökkentett érték nem tartozik bele a rendelési értékbe, csak amennyit aktuálisan fizet az adott rendelés után.
  • Az egyenlegen jóváírt összeget nem lehet készpénzre váltani.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: