Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Izgalmas gyereknapi meglepetések fiúknak 2490 forintig
  2019. MÁJUS 21.

  Izgalmas gyereknapi meglepetések fiúknak 2490 forintig  Május utolsó vasárnapján a gyerekeket ünnepeljük, a fiatalságot, csintalanságot, a szülők legnagyobb örömét és néha bosszúságát egyben. Ilyenkor kötelező program a játszóház, játszótér, emellett pedig mindig kapnak valami apróságot, hogy igazán különleges legyen a nap, és érezzék, hogy valóban róluk szól, őket ünnepeljük. Nem kell több tízezres ajándékra gondolni, azt meghagyjuk szülinapra, karácsonyra, ezért összeválogattunk fiúknak néhány különleges meglepetést, maximum 2490 forintig

  Harcolni minden kisfiú szeret, de első körben talán nem egy vívókardot kellene a kezébe adni. Gyakorlásképp kezdjünk egy felfújható lézerkarddal, ami szülői szemmel biztonságos, a gyerekeknek pedig izgalmas.

  Igazi mókamester a kölyök? Ezzel a sokkoló tollal mindenkit meg tud viccelni az osztályban, de azért ne a tanárokkal kezdje a mulatságot.

  A rombolás után jöjjön egy kis építő játék. Fejleszd gyermeked kézügyességét ezzel a formula autóval, amivel ha versenyezni szeretne, ő maga kell felépítse!

  A fürdés nem a kisfiúk kedvenc elfoglaltsága… eddig legalábbis! Ha azt szeretnéd, hogy Zolika könyörögjön az esti tisztálkodásért, ajánljuk figyelmedbe ezt a nyálkás fürdőzselét, amit biztosan imádni fog!

  Még hogy dínók már nem születnek! Ugyan! Bárki kiköltheti ezt a csodás állatot, csak 24 óra kell, meg egy kis víz. Persze nem kell rajta ücsörögni egy napig, mint egy tyúk, csak bele kell zuttyantani egy pohár vízbe és lassan elkezd feltörni a tojás.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: