Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Különleges Anyák napi virágözön

Ugye senki nem felejtette el, hogy május első vasárnapja az anyukákról szól? Ha idén valami különlegessel szeretnéd meglepni édesanyádat, hagyd az orgonát a bokron, és válassz valami egyedit! A múlandó virágcsokrokkal ellentétben nálunk minden növényben sokáig tud gyönyörködni, sőt, ő nevelheti fel! Összeszedtük nektek a legcsodásabb darabokat, hogy valóban emlékezetes legyen az ünnep!

Gyerekként biztos te is okoztál néhány álmatlan éjszakát édesanyád számára, vagy talán még mindig? Egy anyuka élete tele van stresszel, így tökéletes választás lenne számára egy kis nyugtató levendula bokor akár a teraszra, akár az éjjeliszekrényre, hogy kisimuljanak azok a bizonyos (nem létező) ráncok.

A gyereknevelés nem olcsó mulatság, mindig kell egy új tornacipő, vagy könyv, folyamatos, évtizedekig tartó állapot. Ugye sokszor hallottad te is vásárlás közben, hogy a pénz sajnos nem a fán terem? Mi lenne, ha ezt megcáfolnád, és bebizonyítanád anyukádnak, hogy csodák bizony vannak! Ez pénzfa a leveleinek formájáról kapta a nevét, de a feng shui szerint valóban bevonzza a gazdagságot!

Kávé… az anyukák legjobb barátja! Ha eddig azt hitted, hogy az az óriási energia szimplán szupererőből jön, most lerántjuk a leplet. Bizony a hiperképesség mellett lecsúszott jónéhány bögre fekete csoda is, hogy egész nap pöröghessen a szuperanyu! Lepd meg őt egy saját kávé növénnyel, amit saját maga nevelgethet!

Olyan gyönyörű, hogy a napra lehet nézni, de rá nem! Ezt a régi szólást talán mindenki ismeri, így biztosan csodálatos meglepetés lenne édesanyád számára, ha az örök szépségére emlékeztető napraforgóval lepnéd meg anyák napja alkalmából!

Ugye te is csodálkoztál mindig, hogyan tud anyukád minden bajból meggyógyítani? Egy kis kence a felhorzsolt térdedre és máris nem fájt, ugye? Mi lenne, ha a sok törődést a csodálatos, gyógyító erejű Aloe Verával viszonoznád? Még a szuperanyuk is megégethetik néha az ujjukat, de csak egy kis törés a növényből és máris enyhül a kellemetlen érzés.