Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Leszakadt az ég? Légy menő esőben is!
  2019. MÁJUS 15.

  Leszakadt az ég? Légy menő esőben is!


  Ebben a csúszós, nedves időben egyszerre több dolog is visszatart a lakás elhagyásától, többek között a hideg kiráz a beázott cipő, kabát gondolatától, másrészt tuti, hogy az esernyő is ma fog eltörni, már félig amúgy is lifeg. A munkáról és az oda vezető forgalomról meg aztán ne is beszéljünk. Ha az utóbbiakra nem is, a többire tökéletes megoldásokkal rukkoltunk elő, hogy megkönnyítsük a szakadó eső elviselését. 

  Bárcsak lenne egy varázslatos lepel, ami megvéd a víz zuhatagtól? Mit szólnál egy összehajtható unikornisos esőkabáthoz, amit bármikor magaddal vihetsz, hiszen kis helyet foglal, emellett biztosan feldobja egy kicsit a kedvedet. Ha szerencséd van, a környezetedre is hatni fog, így talán nem szedik le a fejedet a metrón, ha ebben a depis dőben is rá mersz nézni másra.

  A gumicsizma bár praktikus, nem túl kényelmes viselet. Amíg bebattyogsz a célig tök jó, de egész nap abban lenni már kevésbé. Ez a vicces és hasznos cipő védő távol tartja az esőt és a sarat, így nem kell aggódnod, hogy tocsogni fog a lábbelid. Használat után csak letörlöd és összehajtod, így magaddal viheted mindenhová. 

  Mi lenne, ha a szél helyett az esernyőd kapna fel téged? Mary Poppins történetét senkinek sem kell bemutatni, gyerekek és felnőttek egyaránt imádják a híres dadust. Az ikonikus esernyőt már te is beszerezheted, csak aztán vigyázz a landolásál!  Hozzászólás (0)

  Vélemény: