Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Mámoros megtisztulás - Most 23% kedvezménnyel, a készlet erejéig!
  2015. MÁJUS 07.

  Mámoros megtisztulás - Most 23% kedvezménnyel, a készlet erejéig!

  A csodálatos Moher szappancsalád látványa, érintése és használata kicsit és nagyot lázba hoz, majd meglátod. A készítők mindenre gondoltak, és itt nem csak a hölgyeket, urakat, gyermekeket, kamaszokat és időseket kell érteni, hanem a mérgezésmentes kozmetikázást és a Föld jövőjét is. 


  A kizárólag értékes növényi hatóanyagokból készülő termékek mindegyike alaposan átgondolt célzatossággal készült, így az élénkítés és a nyugtatás, a mélytisztítás és az ápoló hatóanyagok bevitele is ott és csak ott történik, ahol szükség van rá.

  Nézzünk, érezzük, próbáljuk!


  A hölgy örömére  Kifejezetten nőies illat lengi körül a vadrózsa terméséből, azaz a csipkebogyóból készült Csipkerózsa szappant, amely tápláló kakaóvajas alapra cseppentve tartalmazza a messze földön híres rózsa- és gerániumolaj áldásos hatásait. A ráncok kisimulnak, a fürdőszobai küzdelmekben (pl. szőrtelenítés) szerzett gyulladások és sebek elmúlnak, a lélek felszabadul, a szorongás elillan és az érzékek eltelnek a használata közben.  A Mediterrán álom elnevezésű szappanba egyszerűen képtelenség lett volna több ápoló összetevőt bezsúfolni. A mandulaolajat egy nőnek sem kell bemutatni, nyugtató, tápláló, feszesítő, ránctalanító, mélyen hidratáló hatása királynővé avatja a kozmetikában. A bergamott és a narancs 100%-os illóolaja egyenesen a délszaki sziklaszirteken virágzó narancsligetekbe repítenek.


  Az uraknak is ajánljuk  Nem csak pezsdítő élmény, hanem a testszag ellen is hatásosan küzd a fahéjszappan. A fahéjporral és fahéj illóolajjal készült remekmű a felszínen és a mélyben is megbizserget: erősíti a bőr és a kötőszövetek vérkeringését, támogatja a nyirokkeringést és feszesíti a bőrt. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően megöli az izzadságszagért felelős baktériumokat. Talán a pasikat hidegen hagyja, de még narancsbőr ellen is hatásos lehet.  Ugyan nem csak férfiaknak lehet problémás a bőre, de ők azok, akik nem nagyon keresnek rá megoldást, így hát inkább súgunk: a kecsketejes sószappan kíméletesen szüntet meg rengetegféle gyulladással járó bőrproblémát, a pattanásoktól a kiütéseken át az ekcémáig. Erőteljes gyulladáscsökkentő hatása baktériumölő készségekkel párosul, miközben újratanítja a bőr sejtjeit a helyes működésre. Hajrá gyógyulás!  Folytatjuk a sort a kamaszokkal! - A fekete rózsa meséje  Az ördögi rózsa című mesében a próbák után induló királyfi egy fekete rózsát kap, amely egyenesen a pokolba vezeti. A Moher fekete rózsa szappanja garantáltan a mennyországba fogja vezetni a problémás bőrrel rendelkező versenyzőket. A feketeségét adó faszén, amely vicces neve ellenére nagyon komoly méregtelenítő vonásokkal rendelkezik, képes magába szívni nem csak a fölösleges zsiradékokat, hanem a gyulladásokat és pattanásokat okozó baktériumokat is. A szénszemcsék, különleges szerkezetüknél fogva – vagy tán a származásuk fonalát követve – messzire ereszkednek le a bőr rejtett rétegeibe, és kibányásszák onnan a problémákat okozó szennyeződéseket, helyreállítják a zsírtermelést és leállítják a  kóros folyamatokat. Végezetül, jólneveltségükre való tekintettel becsukják maguk után az ajtót, azaz összehúzzák a bőr pórusait.


  A rózsaszín rész alapanyagát adó rózsaszín agyag szintén kiváló méregtelenítő, nagy szerepet játszik az elhalt hámsejtek eltávolításában, a vérellátás fokozásával élénkíti a bőr életfolyamatait és még a gyulladásokat is csökkenti.   Fokozva a fokozhatatlant, a szappan számos illóolajat is tartalmaz: a ricinusolaj és a kakaóvaj gondoskodik a bőr hidratálásáról és visszatáplálásáról, ha már egyszer olyan sok tisztító hatású összetevővel terheltük meg, amelyek megszabadították a védekezésből termelt saját anyagaitól.  A napraforgó olaj az E-vitamin kiváló forrása, amely gondoskodik a bőr rugalmasságáról, simaságáról és úgy összességében a fiatalos tulajdonságairól (hogy ez minek egy pattanásos tinédzsereknek dedikált szappanba, hát mert nem csak a serdülőknek vannak pattanásaik, azért).  A cubeba és a teafa olaj rátalál azokra a szennyeződésekre, amelyek a szén és az agyag ténykedése után maradtak és  atomfegyvereivel kíméletlenül elpusztítja őket.  Kívánhat bárki ennél több gondoskodást?

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: