Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Miért szuper ajándékok a kaparós poszterek?
  2020. OKTÓBER 18.

  Miért szuper ajándékok a kaparós poszterek?


  A kaparós poszterek elképesztő népszerűségnek örvendenek az utóbbi néhány évben. Ez persze nem csoda, hiszen több szempontból is nagyszerű ajándéknak számítanak.


  Személyre szabottak

  Mindenki szeret személyes ajándékot kapni. Az ajándékozott ilyenkor közelebb érzi magunkat hozzánk, hiszen vettük a fáradságot, hogy a hobbijának megfelelő ajándékötlettel álljunk elő. Aki személyes ajándékot ad, az tényleg figyel a másikra és ismeri őt, nem igaz? Nem utolsó szempont az sem, hogy sokkal kevesebb eséllyel fognak továbbajándékozni olyasmit, ami személyre szóló. (Természetesen tudjuk, hogy a bejegyzést olvasók nem szoktak továbbajándékozni semmit. :))

  Nem számít, hogy az illető megrögzött utazó, piás vagy filmrajongó, találni fogsz neki megfelelő kaparós posztert a termékeink között. 

  Szuper dekorációk

  Egy kaparós poszterrel tulajdonképpen két legyet üthetsz egy csapásra: nemcsak egy személyre szóló, hobbihoz kötődő ajándékról van szó, hanem egy különleges dekorációs elemről is, ami feldobja a szoba hangulatát és magára vonzza a tekinteteket. Plusz pont még, hogy a tulajdonosnak garantáltan minden alkalommal eszébe jutsz majd, amikor a vendégei megállnak a poszter előtt, vagy amikor végre lekaparhat róla egy új mezőt. Azt említettük, hogy szuper ajándék irodába is? ;)

  Motiválnak

  Egy ajándék, ami nap mint nap emlékeztet a bakancslistádra? Nincs is ennél jobb motivációs eszköz. A poszter minden alkalommal emlékeztetni fogja az ajándékozottat a még nem teljesített tételekről, így sokkal motiváltabb lesz, hogy minél több mezőt kaparhasson le a poszterről. Ismered az érzést, amikor tennivalók listájáról kihúzhatod vagy kipipálhatod azokat, amiket már teljesítettél? Az új mezők lekaparása is hasonlóan jóleső érzést nyújt. A kaparós poszter arra is motiválni fogja a tulajdonosát, hogy új dolgokat próbáljon ki. Lehet, hogy pont a tőled kapott poszter hatására találja majd meg a legújabb kedvenc filmjét vagy városát.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: