Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Mit tojjon a nyuszi?
  2015. MÁRCIUS 19.

  Mit tojjon a nyuszi?

  Húsvéti ünnepünk csak pár évvel ezelőtt állt be azon ünnepek sorába, amelyek ürügyén megnyitva pénztárcáinkat vagy minél mélyebben nyúlva zsebünkbe, illik megajándékozni a családtagjainkat, közelebbi barátainkat. A régi – első sorban népi – hagyományban az ajándékozás tárgya a festett tojás volt, és azt is a szimpátiája kifejezésére adta át a leány a locsolni érkező legénynek. Manapság már nincs ilyen megkötés, bárki ajándékozhat bárkinek, mi pedig azt javasoljuk, hogy tekintsük ezt lehetőségnek a viccelődésre, ürügynek a nevetésre.

  Nézzük, mit ajándékozzunk, ha... ?

  A húsvét a népi kultúrában a pártalálás időszaka volt. Ha erre teljesen esélytelen, szingli barátnőnk szenvedéseinek szeretnénk egy csapásra véget vetni, adjunk neki instant herceget. Csak egy pohár vízzel kell a békát nyakon önteni (talán a megajándékozott is örülni fog, hogy eltekinthet a csóktól), és pár perc múlva feltűnik álmai férfija. Anyai ösztöneit is megmozdíthatja, hogy további 72 órán át a kis herceg még növekszik is...
  Egyetlen férfi sem fog tudni ellenállni egy tűzvörös Ferrari Enzonak a tavasznyitó ünnepen! Hát ha még az okostelefonjával is villoghat mellé... A teljesen autentikus 1:50 méretű kisautóhoz autentikus vezetési élmény jár: a telefonra tölthető alkalmazás igényes műszerfal desgin-nal és mozgásérzékelő irányítással került kialakításra.
  Szerelmeseknek a romantika netovábbját kínálja az eredeti kagylóban megrendelhető igazgyöngy, és saját kis kezünk munkájával összeszerelhető csodás ékszer. A kagyló tengervízben ázva, konzervbe zárva érkezik, a kibontás után az útmutató szerint helyezhetjük méltó helyére – egy ezüst medálba – a gyomrában rejlő igazgyöngyöt.


  Pragmatikusabb szerelmeseknek a Káma szútra dobókockákat ajánljuk, amely kettő az egyben ajándék, azaz, valljuk be, az ajándékozó is kissé megajándékozottnak érezheti magát. És még világít is a sötétben.  Húsvétkor a kisgyermekek elmaradhatatlan kerti tojáskereső versenye az egyik legfontosabb esemény. Tovább növelheti az örömüket, ha a csokitojás mellett az egyik bokor alján ezt a kifestős partedlit találják meg, amely az önbizalom forrásává léptethet elő ez után minden étkezést. Innentől a gyermek a büszke szülők szeme láttára alkothatja újra minden alkalommal Leonardo Mona Lisáját spenótból és paradicsomlevesből.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: