Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Mivel tudod feldobni az otthonodat?
  2021. JÚNIUS 18.

  Mivel tudod feldobni az otthonodat?


  Egy idő után természetes, hogy megunod egy picit az otthonod berendezését, főleg, ha volt lehetőséged home office-ban dolgozni az elmúlt hónapokban, és sok időt töltöttél otthon. Dobd fel a lakásodat egy-két apró változtatással! Nem tudod hogy kezdj bele? Ne félj, összegyűjtöttünk neked pár kiegészítőt, amivel színesebbé tudod tenni lakóteredet!


  1. Bohókás bögrékkel

  A legszürkébb hétfőn is jobban indul a reggel, ha egy mókás, színes bögréből iszod a kávédat!


  2. Hangulatvilágítással

  Alapozd meg a hangulatot az esti sorozatnézéshez néhány fényfüzérrel vagy egy-két lávalámpával! Segítségükkel nem csak a szemedet kímélheted jobban az esti tévézés közben, de hangulatos fényekbe is borulhat a szobád.


  3. Növényekkel

  Némi zöld vagy színes szobanövény nem csak az oxigént dúsítja, de természetközeli hangulatot is kölcsönöz a lakásodnak. Ha összekötnéd a kellemest a hasznossal, mindenképp szerezz be pár fűszernövényt, amivel az ételeidet is feldobhatod!


  4. Mókás díszpárnákkal

  Egy cuki vagy jópofa párna nem csak a kényelmes pihenést segíti elő, de még az arcodra is mosolyt csalhat egy borongós napon.


  5. Vicces lábtörlővel

  Ha beszerzel egy lábtörlőt humoros felirattal, akkor a vendégeidnek be se kell lépniük az ajtón, máris lenyűgözted őket. Az ilyen lehetőséget kár lenne kihagyni!


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: