Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Mondd ki gyorsan: cuki csajos cuccok!
  2015. ÁPRILIS 17.

  Mondd ki gyorsan: cuki csajos cuccok!

  Az igazán menő csajszik csupa olyan dologgal veszik magukat körbe, amelyek tükrözik érzékeny és kifinomult ízléssel rendelkező nőiességüket, és azt, hogy az ujjukat mindig a divat ütőerén tartják. Kínálatunkból összegyűjtöttük a kifejezetten nőcis cuccokat, amelyek nélkül egy percig sem lehetsz meg ha valaha Szex és New York rajongó voltál.

  Az a legalapvetőbb, hogy az ember még a teniszpályára is tűsarkúban megy, ugye? De egy-egy jól sikerült „manoló” olyan szép tud lenni, hogy akár dísztárgyként is elnézegethető. A magassarkú formájú hangszóró lehet, hogy nem neves cipőtervező alkotása, de meglepő és mulatságos, valamint egyértelműen kifejezi gazdája orientációit. Ha a laza elegancia híve vagy, válassz a lakásodba tűsarkú ajtótámaszt, hadd lássa mindenki, hogy nálad még az is dzsimicsúból van.  Ugye te is unod már, hogy a heti háromszori körömfestésnél olyan sokáig tart amíg megszárad a lakk? Utálod már fújkálni meg rázogatni, hogy a végén majd' leesik a kezed. Nézd milyen cuki ez a kis körmössegéd! Elfújja minden gondod, míg a lakk meg nem szárad.

  Te is imádod, amikor valami nem az ami? Ha szereted a poénos tárgyakat, és rabja vagy a körömlakkos tégelyeknek, dobd fel az irodai asztalod ezekkel a körömlakknak álcázott sorkiemelő filcekkel. Mégis hadd tudja a világ, hogy igazi nőből vagy! És ha imádsz mindig mindenhol és minden felületen kommunikálni – de néha meggondolod magad – akkor ahelyett, hogy elkennéd a drága rúzsokat, válaszd ezt a rúzsnak álcázott mindentbefogódeletörölhető filcet.  Egy igazi társasági lény nem lehet meg partyk nélkül! Nem vagy egy konyhatündér? Ha csak jégkockát tudsz főzni, az sem baj, sőt ha végül jéggolyó lesz belőle (ami ugye már nem olyan egyszerű, mint egy fagolyó), még menő is lesz. A csajpartikon pedig ezekkel a jeges varázspálcákkal, valahányszor megkeveritek a koktélokat, varázspálcát suhintgató tündérkirálynőnek érezhetitek magatokat!


  És végül, de nem utolsósorban: ha konyhatündérkedésre adod a fejed, akkor sem mindegy, hogy mennyire cukiság az, ami kikerül a kezed közül: lufipudli sütőformában szinte már az is mindegy, hogy mit sütsz vagy hogy sikerül...

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: