Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Must have cuccok baráti összejövetelekre

Akár egy hétvégi társasozás, egy mozis hétköznap este vagy egy lazítós iszogatás otthon, a baráti összejövetelek nagyon fel tudják dobni az ember hangulatát. Ha esetleg igazi házigazda-típus vagy, vagy szívesen segédkezel egy jó kis buli összehozatalában, és jól jönne egy kis inspirálódás, akkor jól figyelj! Hoztunk néhány terméket, amikkel igazán megadhatjátok a következő összeröffenés módját.

Játékok

Egy izgalmas társasjáték vagy egy vicces ivós játék igazán meg tudja alapozni a jó hangulatot. Ha kifejezetten társas estét tartotok, próbáljatok ki minél többet, ha pedig a lazításon van a hangsúly, engedjétek el a fantáziátokat és ne féljetek a tréfa tárgyának lenni!

Nassolnivalók és italok

Természetesen az üccsik és a nasik sem hiányozhatnak. Legyen az filmmaraton vagy igazi ereszd el a hajam buli, az édes vagy sós rágcsák, és a különleges ízű üdítőitalok és sörök az alapfelszerelés részét képezik. Válogass össze nem mindennapi ízeket, márkákat, és lepd meg barátaid egy kis újdonsággal!

Kiegészítők italokhoz

Egy kis beszélgetés egy korsó sör vagy egy pohár bor mellett a legjobb cimborákkal mindig segít kicsit kikapcsolni az embernek. Válassz különleges italokat, esetleg szerezz be egy italcsapot vagy egy menő koktélkészítő szettet, és már indulhat is az este!

Jégkockakészítők

Mindenképp fontos külön felvenni a listádra a jégkockakészítőket vagy italhűtőket, hiszen akár téli, akár nyári, kinti vagy benti bandázásról van szó, nincs rosszabb egy langyos italnál.

Egyedi kiegészítők

Néhány extra kiegészítővel igazán különlegessé tehetsz egy-egy alkalmat. Pár nem hétköznapi cucc nagyon dizájnos és poénos tud lenni. Találj ki az estének egy témát, vagy szerezz be hangulatvilágítást, egyedi dekorelemeket, amik jól mutatnak majd a fotókon! Ha nem is vagytok igazi szelfibajnokok, később jó lesz visszanézni, milyen jól szórakoztatok egy-egy este.