Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Nagy, nagyobb...óriás!
  2020. OKTÓBER 09.

  Nagy, nagyobb...óriás!


  Megérkezett a hideg és vele együtt az az időszak, amikor egyszerűen nem elég a forró italokból. Kávé, tea, forró csoki, kakaó, esetleg forralt bor vagy puncs? Teljesen mindegy, a lényeg, hogy felmelegítsen és hogy minél több legyen belőle! Neked is megfordult már a fejedben, hogy söröskorsóból idd a kedvenc italodat, mert abba legalább eleget tudnál tölteni? Szerencsére van jobb ötletünk, mégpedig egy óriás bögre beszerzése.  

  Lássuk be, a hagyományos bögréket nem az igazán hardcore fogyasztóknak tervezték. Akinek elég néhány korty kávé vagy tea naponta, az talán beéri egy 3-4 decis bögrével, de a forró italok szerelmeseinek bizony nagy fejfájást tud okozni, ha folyamatosan újra kell tölteni a bögrét. Van, aki szeret lefőzni egy nagyobb adag teát, esetleg kávét, de ez azért nem a legjobb megoldás. Az igazi fanatikusok tudják, hogy mindkét forró ital frissen az igazi, na meg nem is mindenhol áll rendelkezésre teás-vagy kávéskancsó. Arról se feledkezzünk meg, hogy az újratöltögetés energiaigényes feladat. Nem mindig van kedvünk felkelni az újabb adagért, különösen akkor nem, ha már bekuckóztunk a jó meleg takaró alatt…

  Az óriás bögre tehát elengedhetetlen kelléke a hűvös, borongós napoknak. Már csak azt kell eldöntened, hogy a jobbnál jobb dizájnok közül melyik mellett tedd le a voksod.


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: