Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Növények embertípus szerint
  2019. MÁJUS 09.

  Növények embertípus szerint  Tavasszal mi másban gyönyörködhetnénk igazán, mint a természet újraéledésében? Ugye te is alig vártad a vibráló színeket és friss illatokat? Nem kell bemásznod egy virágzó mező közepére a természetközeli élményért, hiszen nálunk széles választékban találsz különleges növényeket. Hogy ne kelljen sokáig bíbelődnöd a választással, csináltunk egy kis listát embertípusokra bontva, hogy mindenkinek a tökéletes ajándékkal tudj előrukkolni.

  Édes szájúaknak: A csokoládé illatú növénykert a legjobb választás az édes bűnözés szerelmeseinek. Közeleg a jó idő, de ne aggódj, ettől biztosan nem csúsznak fel plusz kilók!

  Csipős nyelvűeknek: Ha barátod éles humorral rendelkezik, imádni fogja ennek a Habanero chili paprikának a nevelgetését, aztán meglátjuk, ki a tüzesebb!

  Érzékeny lelkűeknek: Ugye hallottad már azt a mondást, hogy valakinek olyan kis mimóza lelke van? Mindenkinek van egy olyan barátja, akinek több lelkifröccsre van szüksége, mint másnak, így biztosan magára talál a gyönyörű mimóza virágban!

  Pecheseknek: Azt mondják, a szerencse múlandó. Vagy mégsem? Az biztos, ha van egy négylevelű lóhere kerted, be vagy biztosítva egy jóidőre Fortuna kegyeinél!

  Stresszeseknek: Vedd könnyedén a stresszes helyzeteket az illatos és megnyugtató mentával! Frissen, fitten indul a nap egy csésze teával, és ne feledd: csak lazán!


  Forrás: https://beststuff.hu/Termekek/Otthon/Noveny

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: