• Te mibe szólsz bele?
  2016. MÁJUS 26.

  Te mibe szólsz bele?

  Már nem azt firtatom, hogy kinek a dolgában érzed illetékesnek magad. Az érdekelne, hogy amikor csörög, felveszed és beleszólsz „halló”, vajon mi lapul meg a tenyeredben, Meg vagy-e győződve arról, hogy a legnagyobb kúlság amit választottál a telekommunikációs kínálatból és hogy rendkívüli intenzitásúvá emeli imidzsedet a készülék. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, nyeretlen kezdő vagy! Először is: úgy markolod azt a telefont, hogy még a logó sem látszik a hátulján, ami pedig a formáit illeti, hát rajtad kívül nem sokan látják. Fogadjunk, a barátaidat megkérdezném (és nem egy idegent!) meg se tudnák mondani milyen típusú telefonod van.

  Bezzeg, ha egy Star Trek csillagközi kommunikátorral a kezedben látnának meg, nem múlna el egyhamar a hatás! Kár is tagadni, a mi generációnk a Star Trek sorozat részeit nézve nőtt fel (az idősebb felnőtteké az első vetítéseken, a fiatalabbaké az ismétléseken), így Kirk kapitány, az Enterprise űrhajó és a kommunikátor az alapműveltség elemei közé tartoznak.

  A The Wand Company nevű játékgyártó cég által életre keltett legenda egy Star Trek TOS (azaz The Original Series) kommunikátor, azaz hangtovábbításra szolgáló kézikészülék. A cég híres arról, hogy furcsaságoknak adnak valós világ-beli szerepeket, így készült náluk az akusztikus csavarhúzó (Sonic Screedriver) is, amely tulajdonképpen egy távirányító.

  A sorozatban a kommunikátor ún. subspace technológiát használ, amelyben a hang továbbításához nem kellett műhold. Ez némileg ellentmond a fizika törvényeinek, és az is, hogy bármilyen térben és távolságon relatime hang-továbbításra volt képes. Az elkészült replika az eleddig leghűségesebb másolat, ezt a legmodernebb 3D szkenner technológia biztosít, amellyel modellezték. A rajongók számára ez olyan dimenziókat nyit, amit eddig elképzelni se tudtak.

  Az okostelefonnal való szinkronizálás után vezeték nélkül (vagy USB csatlakozás segítségével) külső hangszóróként és mikrofonként szolgál. Kiválóan alkalmazható telefon- és csillagközi beszélgetésekhez, zenehallgatáshoz, és annak a számtalan zajnak és hanghatásnak a lejátszására, amelyet a Star Trek világából a készítők elhelyeztek a készülék memóriájában. A flip telefonokhoz hasonló kütyü mágnes rögzítéses fém talapzatot is kapott, amely lehetővé teszi, hogy ne foglaljuk el vele a kezünket, ha nem muszáj.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény:
After Party hamutál
2015. MÁRCIUS 15.

After Party hamutál

Te mibe szólsz bele?
2016. MÁJUS 26.

Te mibe szólsz bele?

Mit tud egy okoskanál?
2015. NOVEMBER 17.

Mit tud egy okoskanál?