Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Te mibe szólsz bele?
  2016. MÁJUS 26.

  Te mibe szólsz bele?

  Már nem azt firtatom, hogy kinek a dolgában érzed illetékesnek magad. Az érdekelne, hogy amikor csörög, felveszed és beleszólsz „halló”, vajon mi lapul meg a tenyeredben, Meg vagy-e győződve arról, hogy a legnagyobb kúlság amit választottál a telekommunikációs kínálatból és hogy rendkívüli intenzitásúvá emeli imidzsedet a készülék. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, nyeretlen kezdő vagy! Először is: úgy markolod azt a telefont, hogy még a logó sem látszik a hátulján, ami pedig a formáit illeti, hát rajtad kívül nem sokan látják. Fogadjunk, a barátaidat megkérdezném (és nem egy idegent!) meg se tudnák mondani milyen típusú telefonod van.

  Bezzeg, ha egy Star Trek csillagközi kommunikátorral a kezedben látnának meg, nem múlna el egyhamar a hatás! Kár is tagadni, a mi generációnk a Star Trek sorozat részeit nézve nőtt fel (az idősebb felnőtteké az első vetítéseken, a fiatalabbaké az ismétléseken), így Kirk kapitány, az Enterprise űrhajó és a kommunikátor az alapműveltség elemei közé tartoznak.

  A The Wand Company nevű játékgyártó cég által életre keltett legenda egy Star Trek TOS (azaz The Original Series) kommunikátor, azaz hangtovábbításra szolgáló kézikészülék. A cég híres arról, hogy furcsaságoknak adnak valós világ-beli szerepeket, így készült náluk az akusztikus csavarhúzó (Sonic Screedriver) is, amely tulajdonképpen egy távirányító.

  A sorozatban a kommunikátor ún. subspace technológiát használ, amelyben a hang továbbításához nem kellett műhold. Ez némileg ellentmond a fizika törvényeinek, és az is, hogy bármilyen térben és távolságon relatime hang-továbbításra volt képes. Az elkészült replika az eleddig leghűségesebb másolat, ezt a legmodernebb 3D szkenner technológia biztosít, amellyel modellezték. A rajongók számára ez olyan dimenziókat nyit, amit eddig elképzelni se tudtak.

  Az okostelefonnal való szinkronizálás után vezeték nélkül (vagy USB csatlakozás segítségével) külső hangszóróként és mikrofonként szolgál. Kiválóan alkalmazható telefon- és csillagközi beszélgetésekhez, zenehallgatáshoz, és annak a számtalan zajnak és hanghatásnak a lejátszására, amelyet a Star Trek világából a készítők elhelyeztek a készülék memóriájában. A flip telefonokhoz hasonló kütyü mágnes rögzítéses fém talapzatot is kapott, amely lehetővé teszi, hogy ne foglaljuk el vele a kezünket, ha nem muszáj.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: