Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • 10 vidám tavaszköszöntő termék a Best Stufftól
  2015. MÁRCIUS 02.

  10 vidám tavaszköszöntő termék a Best Stufftól

  Feszült időszakot élünk... A tavasz ugrásra készen „már a spájzban” dekkol, mégis hiába nézzük körömrágva a rügyeket, még nem látszik semmi változás. A hosszú téli estéken megtapasztalhattuk a szürke több száz árnyalatát, és nagyon szeretnénk már színeket, virágokat, életet látni magunk körül.

  Rajta, csaljunk mosolyt szeretteink, kollégáink arcára, válogassunk a Best Stuff tavaszidéző-tavaszváró termékei közül!
  Az első, amit mindenkinek minél hamarabb be kell szereznie egy napfény-befőtt! A hosszú és sötét tél alatt ez lehet a fény az alagút végén, miközben derengésével jólesően melengető emlékeket idéz. A néha-néha kiviggyanó nap sugara feltölti a befőtt energiaraktárait és ezzel már biztosan kihúzhatjuk amíg végre napozni lehet. Nyáron pedig nagyon hangulatos fényt ad majd az éjszakában.

  Napfény befőtt

  A március vége rózsaszínbe öltözteti Japán vadregényes tájait, a hanami, vagyis a „cseresznyefa virágzás bámulása” elnevezésű ünnepük hagyományos és ikonikus egyszerre. Legyen saját, különbejáratú hanamid, amelyhez a Varázs Cseresznyefa lesz a főszereplő! Ráadásul ez egy különleges, mágikus tárgy, hiszen az egész papírból készült, varázsvízzel öntözendő és néhány óra alatt működik!

  Varázs cseresznyefa

  Az új élet zsendülését előlegezheted meg, ha élő növény (pontosabban csíráztató készlet) választékunkban szemezgetsz. A romantikusabb lelkületűeknek a Szeretlek babot ajánljuk, a horror kedvelőit pedig a Vénusz légycsapója fogja kellemesen elszórakoztatni.
  A tavaszi eső lágy és illatos, megrebegteti az ember (lányának) szívét, különösen, ha rózsaszín és szív alakú ernyő alatt vészeli át (ami még a japán gésák ernyőire is emlékeztet picit). Az ernyővel egykutya a „nemszeretem dolgok vidámítása” terén a berkinforma bevásárlószatyor. Tavasszal az igazi nőknek új táska dukál, és ha nem engedheted meg magadnak az eredetit, vedd elő a humorod és villants ezzel!
  Ha a borongás ellen pirulákat szednél (M&M's, mazsolás drazsé stb.), az emelkedő hangulathoz biztosan hozzá fog járulni, ha ebből a virágzó fához hasonlító praktikus és légmentesen záró tartóról szemezgetsz.

  Ha már alig várod, hogy a kertben kapirgálhass és virágokat öntözhess, kissé megnyugtathat ez az öntözőkanna, amivel a friss tavaszi zöldsalátádra locsolhatod az olívaolajat. A partihangulatot pedig a „Millió rózsaszál” helyett ezek a virágos snack-pálcikák fogják feldobni.

  Szív esernyő

  Végezetül egy gondolat, amely évszaktól függetlenül is mindig eszedbe kellene, hogy jusson, ha szomorú vagy, ha esetleg úgy érzed, hogy nagyon sokat kell várnod valamire: Élj át minden pillanatot, nevess minden nap, szeress a szavakon túl... (Ha tetszett, válaszd könnyen feltehető, leszedhető, áthelyezhető falimatricánkat és tedd fel tükörre, falra, ablaküvegre, hogy ne is felejtsd el soha!)


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: