Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Tuti ajándékötletek ballagásra

Bizony-bizony nyakunkon az érettségi és ezzel együtt a ballagási időszak. Akinek nem a magyar vagy töri tételektől fáj a feje, annak a tökéletes ballagási ajándék megtalálása okoz fejtörést. Most hoztunk pár szuper ajándékötletet, hogy megkönnyítsük ezt a stresszes időszakot.;)

 

Csokicsokor

A hagyományos virágcsokor már uncsi, ugye? Virág helyett válassz inkább csokit! Válogass össze különböző finomságokat, rögzítsd őket egy-egy hurkapálcához cellux vagy drót segítségével, majd fogd őket egy csokorba és tekerd körbe egy vastagabb színes papírral! A kreatívabbak ki is dekorálhatják masnikkal, szalagokkal vagy matricákkal. 

Tipp: Könnyebb dolgod lesz, ha kisméretű csokikat választasz, mert így egyszerűbb őket a pálcához rögzíteni.

Relax csomag

Érettségi után biztos, hogy szükségük lesz a diákoknak egy kis relaxra. Ennek pedig a legjobb módja egy kis énidő, nem igaz? Fogj egy dobozt (ez akár lehet egy cipősdoboz is), dekoráld ki, majd tegyél bele különböző relaxációs termékeket, mint például fürdőbomba vagy párologtató!

Tipp: Ha nem érzel magadban túl nagy kreativitást, válassz egy előre elkészített ajándékcsomagot! 

Piakosár

Hogyan is lehetne jobban megünnepelni a sikeres érettségit, mint egy nagy bulival? Segíts a ballagóknak, és állíts össze nekik egy italozós ajándékcsomagot! Fogj egy kosarat, tegyél bele egy jópofa ivós játékot, sörnyitót, poharakat és jégkockatartókat! Csomagold be transzparens papírba és kész is vagy! 

Tipp: Ha az ajándékozott kedvenc italát is belecsempészed a csomagba, tuti a te ajándékod fog neki a legjobban tetszeni.