Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Bögre ajándékba? Megmutatjuk, hogy turbózd fel
  2020. DECEMBER 07.

  Bögre ajándékba? Megmutatjuk, hogy turbózd fel


  A bögre mindig egy nagyszerű ajándék, főleg, ha a mintája, üzenete összhangban van az ajándékozott személyiségével vagy például a kedvenc sorozatának szereplői tekintenek vissza róla.

  Ha te is szívesen vásárolsz cuki bögréket ajándékba, ugyanakkor szeretsz saját készítésű apróságokat is adni a szeretteidnek, akkor ez az összeállítás neked szól.  

  Összegyűjtöttünk néhány ötletet, milyen DIY apróságokkal dobhatod fel és teheted még személyesebbé az ajándékba vásárolt bögrét. 


  1. Forrócsoki por

  Csak néhány könnyen beszerezhető alapanyag szükséges hozzá és igazi gasztroajándék kerülhet a bögrébe.

  • 4 e.k. porcukor

  • 1 e.k. étkezési keményítő

  • 3 e.k. kakaópor

  • ½ tábla étcsoki apróra törve

  A keverék ízlés szerint ízesíthető fahéjjal, ánizzsal vagy akár vaníliával. A tetejére pedig szórhatsz pillecukrokat is.


  2. Mézeskalács figurák

  Ha amúgy is szoktál mézeskalácsot készíteni, akkor a szebben díszített példányok közül néhányat belecsempészhetsz az ajándék bögrékbe is. A mézeskalács jellegzetes ízének és illatának senki sem tud ellenállni. Ha kivételes kézügyességgel áldott meg a sors, a mézeskalácsok garantáltan sikert fognak aratni. Ha pedig nem vagy egy díjnyertes díszítő, akkor az igyekezetedet fogják nagyra értékelni. 


  3. Beváltható kuponok

  Abban az esetben, ha te nem vagy a gasztroajándékok rajongója, akkor jópofa megoldás lehet saját gyártású beváltható kuponok készítése. A kuponok tartalmát illetően csak a képzeleted szabhat határt. Barátnőnek például készíthetsz olyan kupont, ami csajos estékre szól, közös vásárlásra, vagy akár egy közös szépítkezős hétvégére. Célszerű olyan tevékenységeket megfogalmazni, amiről tudjuk, hogy a másiknak sokat jelentenek. Már a kuponok elkészítése is remek alkalom arra, hogy átgondold, mi mindent szeret az ajándékozott csinálni, milyen gesztusoknak örül igazán. A kuponok beváltása pedig tovább mélyétheti a kapcsolatotokat, főleg, ha így olyan programokra is igent mondasz, amikre máskor nem vagy kapható.


  4. Szerencseüzenetek

  Ha nem szeretnéd vállalni azt a felelősséget, ami a kuponok beváltásával zúdulna a nyakadba, akkor rejts a bögrébe motiváló szerencseüzeneteket. Ha az ajándékozott bármikor rossz hangulatban lesz a következő év folyamán, mindig lesz hova nyúlnia egy vidító, bíztató jó szóért, akkor is, ha te épp nem vagy a közelében, hogy megvigasztald vagy tanácsot adj. 


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: