• Sztárok, akik mellékszereplőként játszottak a Jóbarátokban
  2021. FEBRUÁR 26.

  Sztárok, akik mellékszereplőként játszottak a Jóbarátokban


  Ha az elejétől kezdve Friends-rajongó vagy, biztosan emlékszel amikor egy-egy híresebb mellékszereplő is megjelent a sorozatban. Hoztunk néhány színészt, akik egy, vagy akár több részt is megszínesítettek alakításukkal.

  Christina Applegate

  Rachel nagyon idegesítő és szörnyen önző húga, Amy, több részben is szerepelt, mialatt halálra idegesít mindenkit. Christina annyira eltalálta a karaktert, hogy alakításáért még egy Emmy díjat is megkapott

  .


  Brad Pitt

  A 90′-es évek híres álompárja, Brad és Jennifer akkor házasodott össze, amikor Brad cameoját forgatták. A közönség odáig volt érte, hogy végre együtt láthatta őket a képernyőn. Plusz poén, hogy a színész karaktere óriási gyűlöletet érzett Rachel iránt és folyton piszkálódott vele.

  Reese Witherspoon

  Még a Doktor Szöszi előtt Reese Rachel másik borzasztóan elkényeztetett húgát, Jillt játszotta az első szériában. A forgatás óta pedig jó barátságot is ápol a két színésznő – ráadásul újra együtt játszottak a The Morning Show-ban.

  George Clooney és Noah Wyle

  Csakúgy, mint a Vészhelyzet sorozatban, ahol  Clooney és Wyle a kórház szívdöglesztői voltak, és"furcsa módón" szerepet kaptak itt is… szintén orvosokat játszottak. Sőt, az epizódjukban Rachelt és Monicat még el is hívják randizni.

  Képek: friends.fandom.com, gettyimages.com

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: