Biztonságos az internetes vásárlás?

Annyit mondhatunk, hogy velünk igen! Ha még soha sem próbáltad, éppen itt van már az ideje! Ha bizalmatlan vagy, kérd a cuccod utánvéttel, így csak akkor kell fizetned, amikor átveszed a csomagod a futártól, vagy a GLS csomagponton, de ha Budapesten jársz, személyesen is beugorhatsz érte. De ha hiper bizalmatlan vagy és szeretnél egy kis Columot játszani mielőtt rendelnél, a nyomozásodhoz minden cégadatot megtalálsz rólunk a kapcsolat menüpontban.

Mikor kapom meg a rendelésem?

Nem tudjuk, hogy Te hogy vagy vele, de mi nagyon türelmetlenek vagyunk és utálunk várni. Éppen ezért téged sem szeretnénk megváratni. Több ezer terméket tartunk raktáron, hogy akár már a rendelésed napján (déli 12 óráig leadott rendelések esetén), de legkésőbb másnap feladjuk csomagodat. De mennyit kell várnod, míg magadhoz ölelheted a csomagod? Ez attól is függ, hogy futárral, GLS csomagpontra kéred a csomagod, vagy személyesen veszed át. Részletesek infokat itt találász.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

Mindössze 15.000 Ft rendelési értéktől ingyenesen szállítjuk házhoz a csomagodat, emellett szállítási költségeinket a lehető legalacsonyabban tartjuk, így irodánkban díjmentesen, GLS csomagponton 990 Ft-ért veheted át a csomagod, Foxpost automatába történő szállítás 590Ft-ba kerül (és 10.000Ft ingyenes), a futárral történő házhozszállítás, pedig 1190 Ft.

Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

A PayPal biztonságos fizetési rendszerén keresztül lehetősége van regisztráció nélkül is fizetni MasterCard, Maestro, Visa vagy American Expressz bankkártyával.

1.) A megrendelő oldalon válassza a"PayPal / Bankkártyás fizetés" opciót.

2.) A rendelés befejeztével, várja míg az oldal átirányítódik a PayPal fizetési rendszer oldalára, majd ott válassza a"Don't have a PayPal account?" ("Nincsen PayPal felhasználói fiókja?") opciót a jobb oldalon.

3.) Majd a megjelenő oldalon töltse ki a szükséges információkat.

Továbbá tudsz fizetni a Barion online fizetései felület segítségével. Ez ugyan úgy működik mint bármelyik másik online kártyás fizetési lehetőség, illetve ha rendelkezel már Barion fiókkal akkor elegendő a bejelentkezned a fiókoda és egy kattintással meg is történik a fizetés.

Átutalásos fizetés esetén hova kell utalnom az összeget?

Kedvezményezett neve: BTDM Kft.

Kedvezményezett Bankja: OTP Bank

Bankszámlaszám: 11743040-27304503

Melyik volt hamarabb a tyúk vagy a tojás?

A tyúk. Ha nem hiszed, itt a válasz.