Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

Nálunk biztos lehetsz benne, hogy a képeken is látható terméket fogod kapni, nem pedig egy gyengébb minőségű vackot. Európai beszállítók, európai sztenderdeknek megfelelő termékei.

A munkanapokon 12 óráig leadott megrendeléseket még aznap feladjuk, személyes átvétel esetén pedig általában már aznap 17 óra után átveheted.

Csak olyan terméket tudsz megrendelni az oldalunkról ami ténylegesen van is a több mint 1000 négyzetméteres raktárunkban!


Nem tetszik, meggondoltad magad, van ilyen már az ajándékozottnak? Semmi gond, online rendelés esetén, küld vissza nekünk 30 napon belül és visszafizetjük a vételárát! Velünk nem kockáztatsz semmit!

Ha bármi problémád, kérdésed adódna keress minket bátran a hello@beststuff.hu email címen vagy a +36 30 492 1682, +36 30 492 1683 telefonszámokon. A lehető leggyorsabban reagálni fogunk. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 10:00 és 19:00 között érhető el.

Szeretnéd saját szemeddel megnézni és kézbe venni a termékeket? Jobban szeretsz személyesen vásárolni? Gyere el budapesti üzletünkbe és segítünk a választásban!

BestStuff Astoria - V. ker., Múzeum körút 13.


... és még hosszasan sorolhatnánk például a 25 000 Ft feletti ingyenes szállítással, a gondmentes panaszkezeléssel, a kedvező árakkal, az alapos csomagolással, hogy egy darabban érjen ki hozzád a termék, de próbálj inkább ki minket és tapasztald meg első kézből, hogy nem csak a menő, vicces, egyedi termékek miatt garantált a mosoly! :)