Mi az a Pick Pack Pont?


Röviden, tömören:

Ha nem tudod, vagy nem akarod otthon várni a futárt, akkor a hozzád legközelebb eső átvételi helyre elszállíttatjuk neked a csomagod, ahol nyitva tartási időben átveheted. Több mint 700 ilyen átvételi pont van, amik Relay, Immedio hírlapüzletek, OMV, MOL, Avanti és Avia töltőállomások, Playersroom, Playmax és Sportfactory üzletek. Olcsóbb, mint a normál futár, akkor mész be a csomagodért amikor Te szeretnél, ha utánvéttel kérted a csomagod a legtöbb helyen bankkártyával is fizethetsz és töltőállomások esetén akár 0-24 óráig bármikor mehetsz érte.

Na, de olvass tovább a részletekért:
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 240 településén megtalálható több mint 700 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted  az interneten megrendelt csomagot.


A Pick Pack Pont-ok olyan Relay, Immedio hírlapüzletek, OMV, Avanti és Avia töltőállomások, Playersroom, Playmax és Sportfactory üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.


A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.


Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása

Megrendelés összege  Szállítás díja
 15.000 Ft-ig 990 Ft
 15.000 Ft felettINGYENES


Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található boltlistából tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)


Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási mód kiválasztásakor történik. Először válassza a Pick Pack Pontos szállítási módot, majd adja meg, hogy melyik Pick Pack Ponton szeretné átvenni a csomagját! Az átvételi pontok listáját ezen az oldalon is megtalálja: www.pickpackpont.hu/atveteli-pont


A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.


A munkanapon 12 óráig megrendelt termékeket átlagosan Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén átlagosan 2-3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Ponton.