Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!


Pályázataink

Kedvezményezett neve: BTDM Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság


Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések a BTDM Kft-nél.


Szerződött támogatás összege: 11 952 348 Ft


Támogatás mértéke (%-ban): 70%


Projekt tartalmának bemutatása: 
Az általunk összeállított gépekkel az ajándéktárgyak rendkívül széles skáláját tudnánk magunk gyártani költséghatékonyan és gyorsan. Különleges termékeink rendszeresen felkelti számos cég érdeklődését, mint lehetséges céges, promóciós, karácsonyi ajándék. Az ezzel minket megkereső cégek általában szeretnék elhelyezni a termékeken a saját logójukat. Eddig sajnos ezen igényeket nem tudtuk kielégíteni. Ezen gépekkel lehetővé válna, hogy mi magunk tudjuk a termékeket logózni és így rövid idő alatt ki tudjuk elégíteni az ilyen irányú megkereséseket, akár kis mennyiségben is. A gyártó gépek beszerzésével egy-egy alapanyagból számtalan különböző terméket tudnánk létrehozni az igényeknek megfelelő alacsonyabb mennyiségben.
A saját gyártás lehetővé tenné, hogy a jól fogyó termékeket rövid idő alatt tudjuk pótolni, az alkalmakra, különleges eseményekre gyorsabban, kisebb befektetéssel tudjunk reagálni, a kifogyott készletet gyorsabban tudjuk pótolni és import termékek mellett saját gyártású termékeket is tudjunk értékesíteni. Emellett fő célunk, hogy exportképes termékeket hozzunk létre, melyekkel a jövőben külföldi kiállításokon is meg tudunk jelenni. A gyártási folyamat utolsó fázisában történő termékfotó készítés tovább növelhetné a hatékonyságot.
A direkt pólónyomtató által lehetővé válna, hogy 100% pamut termékekre, mint például a pólók, újrahasznosítható bevásárló táskákra is gyorsan, egyszerűen, nagy hatékonysággal tudjunk feliratozni.
Az UV tárgynyomtató egy modern eljárás, mellyel nem csak síkfelületre és nem csak szublimációs anyagokra válna lehetővé a feliratozás. Kiemelkedő minőségben tenné lehetővé például a telefontokok gyártását vagy a legtöbb ajándéktárgy logózását. 
Az évek során felismertük, hogy a jó minőségű termékképek nagyban segítik az online értékesítést. Saját gyártású termékek esetén nem állnak rendelkezésre gyártói fotók, így elengedhetetlen, hogy azokat magunk állítsuk elő és viszonteladóink számára is biztosítsuk azokat. Ebben nyújtana hatalmas segítséget az általunk először egy külföldi szakmai kiállításon látott tárgyfotó stúdió, melyet különösebb szakértelem nélkül is lehet használni és világon egyedülálló innovatív megoldásokat tartalmaz. Alkalmazása lehetővé tenné, hogy a vásárlók virtuálisan körbe forgathassák a termékeket és távolról is szemügyre tudják venni minden oldalról. A vásárlók jobb tájékoztatása által csökkenhetne a visszáruk száma és az ügyfélszolgálat terheltsége, mely pénzt és idő takarítana meg a cég és munkatársaink számára.
Jelen fejlesztés keretében beszerzendő gyártó berendezések üzemeltetése több lépcsős munkafolyamatból állnak és élő munkaerő igényűek. Mivel jelenleg nem áll rendelkezésre munkaerő a gépek üzemeltetéséhez, ezért szükséges lenne a létszámunkat növelni. Az új termékek tervezéséhez pedig egy grafikus alkalmazása is szükséges. A több munkafázisnak köszönhetően a gyártási folyamat lehetővé teszi az optimális munkaerő tervezést, a termelékenység így tovább növelhető újabb eszközök beruházása nélkül is. Mindemellett az új termékkör, a nagyobb kínálat több feldolgozandó online rendelést eredményezhet, több bevételezendő és mozgatandó terméket, ami által a raktárosok munkája is megnőne, ami optimálisabb munkaerő kihasználtságot eredményezne, vagy újabb munkaerő alkalmazásának szükségességét. Egy esetleges hasonló válság esetén, mint amit a koronavírus járvány okozott, lehetőség lenne a munkaérő átcsoportosításra a fizikai értékesítésből a gyártásra, hiszen vélhetően az online értékesítés volumene nőne, így a kereslet is az online értékesített egyedi gyártású ajándékok iránt, ami élő munkaerő igényű.


Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.02.25.


Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01547