Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

Ajándék születésnapra

MILYEN AJÁNDÉKOT VEGYEK?

Hoztunk Neked néhány tippet ajándékválasztáshoz!

Elsőre mindenki számára nehéznek tűnhet ajándékot választani. Hiszen olyat szeretnénk, ami egyedi, amivel örömet szerezhetünk, de mi is örömmal adjuk. Mi segítünk meghozni ezt a döntést, és elindulni a garantáltan egyénre szabott ajándékkeresés útján!

Első lépésként mindig gondold át, hogy kinek is adod az ajándékot. Nem feltétlenül az a legfontosabb információ, hogy név szerint kinek - inkább az, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkezik az illető? Miket szeret, mik a kedvencei? Ez máris ad egy kiindulási pontot, hogy milyen típusú ajándékot keresel.

Minden ajándék egy üzenetet közvetít. Találd meg, hogy te milyen üzenetet szeretnél átadni a megajándékozott félnek. Üzeneted lehet személyes, de távolságtartóbb is. Üzenheti azt, hogy "Eszembe jutottál", vagy akár azt, hogy "Nem felejtettem el ezt az alkalmat", de sokkal mélyebb és személyesebb mondanivalója is lehet - ezeket pedig neked kell megtalálnod. Milyen üzenetet közölnél legszívesebben az ajándékozott irányába?

Egyszerűsíti a választást, ha valamilyen közös élményetekre, vagy poénotokra reflektálsz az ajándékoddal. Lehet, hogy csak egy apróságot kell a csomagolásba rejtened, amiről máris eszébe fog jutni a barátnődnek az adott pillanat, és az egyszerű kis apróság máris feltöltődik érzelmekkel, és nagyobb értéket kap.

A lényeg, hogy ne gondold túl az ajándékválasztást! Kösd össze a fenti három tanácsot: tisztázd le, hogy kinek, mit, mivel és hogyan szeretnél kifejezni, és máris körvonalazódik az ajándék ötlete a lelki szemeid előtt. Ne feledd, nem a méret vagy az érték a fontos, hanem hogy szívből szóljon! Sok sikert az ötleteléshez és válogatáshoz!