Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Őrületes ízű, egészséges burgonya- chipsek

 
Őrületes ízű, egészséges burgonyachipsek
 
A sós nasik óriási választékában helyet kell kapnia a merész ízű, ám egészséges chipseknek is - gondolták ezt a CHAZZ megalkotói, s a krumpliból készült ropogtatnivalók új szintre emelését tűzték ki maguk elé célul. Ma már azonban egy ilyen egyszerű finomságot nem olyan könnyű feladat különlegessé tenni, így a kíváncsi és vállalkozószellemű nasizókat vették célkeresztbe.
 
Egyedi, eddig még sosem hallott ízek - mert, hogy vagina vagy pénisz ízű csipszről még tuti te sem hallottál ezelőtt - megalkotásával tűnik ki a tömegből ez a fiatal márka. Ezek az extra nasik azonban nemcsak vacsi utáni levezetőként szolgálnak: poénos ajándékötlet a bátor kostolóknak vagy egyedi nasialternatíva különleges bulikra, legénybúcsúra, lánybúcsúra.
 
De mitől olyan finomak?
 
A természetes fűszerezésű, glutén-, tartósítószer- és mesterséges ízfokozóktól mentes chipsek jellegzetességét a megbízható litván farmokról származó zöldségek, valamint az egyedi elkészítési eljárás adja. A szokásos gyártási folyamatok helyett szakaszosan főzik a burgonyát, majd egy speciális szalag segítségével teljesen egyenletes hőmérsékletű olajban sütik ki a csipszeket. A lassabb és hosszabb módszernek köszönhetően házi jellegű finomságok készülnek.
 
Ízpalettájuk folyamatosan bővül. Próbáld ki mindet!