Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

Valentin Napi ajándékok

 

ÖTLETES, KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOK HÖLGYEKNEK ÉS URAKNAK.

 

Valentin-napi finomságok 

Egy felejthetetlen közös estéhez

Tökéletes randi est kimozdulás nélkül? Egy romantikus vacsora, közös fürdőzés, és a kalandok legjava még csak éjszaka jön...

Növények

Kaparós = Közös élmények egy listában

Páros programok sokasága, amik feldobják az együtt töltött napokat. Ha kifogytatok a randiötletekből, vagy csak szeretitek a kihívásokat, tegyétek próbára magatokat bakancslistáink egyikével!

Páros bögrék

Együtt kávézni jobb, mint külön. Válassz összeillő bögréket a közös ébredésekhez vagy az esti forrócsokizáshoz!

Élmény Valentin-napra - Ha már unjátok a közös sorozatozást...

Hozzátok elő játékos énjeiteket, és színesítsétek meg kapcsolatotokat izgalmas páros játékokkal, romantikus programokkal!

Ajándékötletek Valentin-napra humoros duóknak

A Valentin-napot nem kell mindig túl komolyan venni! Csalj mosolyt párod arcára vicces, nem hétköznapi ajándékaink valamelyikével!

Feldobox - élménycsomag ajándékba

Gyere el üzletünkbe!

CÍMÜNK: 1053 BUDAPEST, MÚZEUM KÖRÚT 13.

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - SZOMBAT: 10:00 - 19:00; VASÁRNAP: ZÁRVA

Ha személyesen szeretnéd megnézni, kipróbálni a termékeinket, gyorsan szükséged lenne rá, vagy csak nem szereted az internetes vásárlást, sok szeretettel várunk pesti üzletünkben, ahol a webshopunkban található szinte összes terméket meg tudod azonnal vásárolni.


Az ajándékozás művészetének legfontosabb mozzanata, hogy a meglepetéssel őszinte örömet szerezz a másiknak. Különösen igaz ez abban az esetben, amikor Valentin-nap alkalmából keresel ajándékot a párodnak, szerelmednek, hiszen ő az egyik, ha nem a legfontosabb ember az életedben. A megszokott dolgokkal – például virággal, finomságokkal, vacsorával – is sikert arathatsz, de arra mindenképp ügyelj, hogy ezek a kedvesed kedvencei legyenek. Ugyanakkor egy-két szuper STUFF-fal valóban különlegessé teheted ezt a napot, és csak rajtad múlik, milyen irányba tereled a hangulatot. Legyen szuperromantikus? Vagy inkább poénosra vennéd a figurát? Esetleg a kedveskedés, kényeztetés a cél? Nézz körül a webshopban, és találd meg azt a Valentin-napi ajándékot, amelyikkel végképp leveszed a lábáról a szerelmedet!