Kedves Vásárlóink!


Az új típusú koronavírus terjedésével és meghozott kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban fontosnak érezzük, hogy minél több működésünket befolyásoló információt megosszunk veletek ezen az oldalon és bármilyen változásról mihamarabb tájékoztassunk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a híreket és működésünket is ennek, valamint kollégáink és a Ti védelmetek érdekében alakítjuk.

Árukészlet

Mint bizonyára tudjátok, importörként saját, jelentős árukészlettel rendelkezünk és egyenlőre megoldott az áruk utánpótlása is. Oldalunkon továbbra is csak olyan terméket tudtok megrendelni amelyek ténylegesen készleten vannak. Raktárunkban továbbra is szorgosan dolgozunk, így továbbra is a megszokott gyors szállítási idővel számolhattok, a csomagok feladásában nincs csúszás. Az egyetlen dolog ami változott, hogy a higiéniára az eddiginél is még nagyobb figyelmet fordítunk.

Ügyfélszolgálat

Továbbra is elérsz minket mind telefonon, mind pedig emailen. Munkatársaink otthonukban dolgoznak, de a megkeresésedre rövid időn belül, készséggel válaszolnak. 

Házhozszállítás

A házhozszállítás továbbra is zavartalanul működik. A 12 óráig leadott megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és a következő munkanap várható a kézbesítése.

A GLS futárszolgálattól kérvényeztük az érintés nélküli kézbesítést, ami azt jelenti, hogyha online kifizetésre kerül a rendelés, akkor nem szükséges semmilyen formában érintkezni a futárral. Ezért javasoljuk most, hogy az online bankkártyás fizetést részesítsétek most előnyben. Ezt a szolgáltatást minden vásárlónknak igényeltük, nem szükséges külön jelezni. Utánvét esetén csak az utánvét összegét kell átadni a futárnak.

Átvétel Foxpost csomagautomatából

Szállító partnerünk a következőkről tájékoztatott minket:

A FOXPOST-os kiszállításokat továbbra is zavartalanul bonyolítjuk.
Minden automatánk nyitva és elérhető kora reggeltől késő estig. Minden FOXPOST automata helyszínén van élelmiszerüzlet és gyógyszertár ezért jelenleg nem számítunk helyszíneink időszakos korlátozásra vagy bezárásra. Amennyiben ez mégis megtörténne, azonnal jelezni fogjuk.

GLS csomagpontok

Ez a szállítási mód átmenetileg nem elérhető.

Üzleteink nyitvatartása

Kiemelten fontos számunkra a Ti és munkatársaink egészségének védelme, ezért üzleteink visszavonásig ZÁRVA tartanak.

Személyes átvétel üzleteinkben

Üzleteink újra nyitásáig a személyes átvételi lehetőségek átmenetileg nem elérhetőek.