Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

Ingyenes szállítás 250.000 Ft-tól
Utánvétes fizetési lehetőség
30 napos cseregarancia
Személyes átvétel boltunkban

Bullshit party társasjáték

Cikkszám: BLAJURS
Kifutott termék

Termékleírás

Bullshit party társasjáték.

  • doboz tartalma: 400 db pikáns kártya, 80 db speciális kártya
  • játékosszám: 3-12 fő
  • játékidő: 5-60 perc
  • korosztály: 18+

Mire vagy képes 8 másodperc alatt? 

Egy kellően kövér pakli kártyát helyezzetek képpel lefelé az asztal közepére. Ez nem egy bonyolult kezdés, így folytathatjátok tovább az előkészületeket. Válasszatok kezdő játékost, ő lesz a bíra. Ennek több módja is van. Lehet ő a legkisebb IQ-val rendelkező játékos, vagy aki a legutoljára evett fokhagymát. Csak remélhetitek, azt hogy kesztyűs kézzel fog bánni a többiekkel.
 

A bíró felcsapja és bal oldali szomszédjának hangosan felolvassa a húzópakli legfelső lapját. A kérdezett játékosnak 8 másodpercen belül válaszolnia kell. Ne parázz, összejön! A másodperceket számolhatjátok ujjal vagy hangosan kimondva, de mi azt ajánljuk, hogy az ingyenesen letölthető LUDICHRONO alkalmazást használjátok.
 

Ha a kérdezett játékos nem haboz, és sikerül 8 másodpercen belül válaszolnia a kérdésre – például: mondj 3 okot, amiért mozgássérültnek tettetnéd magad, vagy mi az a 3 dolog amit könnyebb részegen megcsinálni –, a bíró vagy elfogadja a választ, és ad 1 pontot neki (átadja a kártyát), vagy szavazásra bocsátja a válasz elfogadását, ha kételkedik abban. Ezt követően a kérdezett játékos lesz az új bíró, felcsap egy másik kártyát, és kihívja a balján ülő játékost. Most rajtad a sor, hogy kegyetlen legyél!

Az a játékos, aki elsőként összegyűjt 7 kártyát, megnyeri a játékot, és megszerzi a Bullshit PhD-t, amivel a LinkedIn profilján henceghet.  Ez egy igazán őrületes partijáték, ahol a legnagyobb marhaságok összehordása egyszerűen a művészet legmagasabb szintjein táncol!  Ne felejtsétek el kipróbálni a különböző játékvariánsokat se, a Bűnbakot, Einstein és a kéjencet és persze az Édeshármast! 

Termékjellemzők

Érdeklődési körItalozás
TerméktípusAjándék
Magasság190 mm
Szélesség100 mm
Vastagság60 mm
Tömeg830 g

Szállítás és fizetés