• 5 dolog, amit nem értünk a Jóbarátok kapcsán
  2021. MÁRCIUS 15.

  5 dolog, amit nem értünk a Jóbarátok kapcsán


  Ugyan végtelen + egyszer tudnánk még végigülni a Jóbarátok élményeit, de van néhány rész, amit bevallunk, nem dolgoztak ki rendesen. Persze, értjük, hogy így is nagyon hosszú lett a sorozat, de ha róluk van szó, lehetne még kétszer ilyen hosszú... vagy inkább háromszor.


  1. Ross szülinapja

  Jó, 10 évadon keresztül észben tartani hat főszereplő adatait valóban nem egyszerű feladat, és nem is sikerült teljesen az íróknak. Ross a harmadik, negyedik és az ötödik évadban is azt állítja, hogy 29 éves. Arról nem is beszélve egyszer decemberben, egyszer október 18-án van a születésnapja…

  2. Phoebe anyagi helyzete

  Az első évadban ugyan szó esik arról, hogy Phoebe-nek kevés a pénze, de utána már ez egyáltalán nem téma. Phoebe sokáig átmeneti munkákból tartja el önmagát, mégis mindennap kávézik és fenntart nagymamájával egy király lakást New Yorkban.

  3. Chandler jemeni útja

  Jót mulattunk azon, hogy Chandler kétségbeesésében inkább felszáll egy Jemenbe tartó gépre, csakhogy soha többet ne kelljen Janice-szel lennie. De az már nem áll össze, hogy a következő részben újra otthon van, mintha semmi sem történt volna.

  4.  Phoebe apukája

  Az egyik részben megismertük Phoebe apját, de később már egyszer sem tűnt fel a sorozatban. A furcsa az volt, hogy ez a történetszál még közel sem volt lezárva, és azt pláne nem értettük, hogy lánya esküvőjét miért hagyta ki Frank.

  5.  Feleségül veszem… Rachelt

  Ross ugye rossz nevet mondott az oltárnál, de azt már nem fogjuk fel, hogy Emily ezek után miért folytatta az esküvőt? Arról nem is beszélve, hogy nemsokára amúgy is elszökött. Miért nem hagyta csak úgy ott egyszerűen Rosst a szertartás közepén?


  (Fotó: Profimedia – Red Dot)


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: