Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Babák a lótuszvirág kelyhében
  2015. MÁJUS 02.

  Babák a lótuszvirág kelyhében

  A távol keleti hitvilág szerint nem a gólya hozza a babákat, hanem a lótuszvirág kelyhében találják őket az anyukáik. Ez a csodálatos virág az élet körforgásának a szimbóluma, amely bármilyen körülmények között nyílik is, képes függetlenedni a környezetétől és megóvni belső értékeit. Tagadhatatlanul alkalmas egy csecsemő megóvására :)


  Amikor a Little Lotus projektről olvastam, ennek fényében rögtön értettem a termék elnevezését. Mi is az a Kis Lótuszvirág? Egy NASA-technológiát alkalmazó „egyszerű” kis gyermekruha, amely számtalan kellemetlenségtől és számos fenyegetéstől óvja meg babát és mamát.  Az újszülött babával hazatérő anyuka állandóan aggódik, hogy a babája komfortosan érzi-e magát. Nincs-e melege, hidege, nem éhes, sok a fény, kevés a fény stb. Az ő gondjaikat, illetve a napjainkra jellemző változékony és szélsőséges időjárás okozta meglepetéseket teszi elkerülhetővé a Little Lotus sokfunkciós babaruha, amely „lehalkított” és extrapuha tépőzárjával, rejtett cipzárjával, és selymesen simogató anyagával tökéletes a kis érzékeny jövevények számára. 


  A termék lényege a baba testhőmérsékletének ideális zónában tartása, azaz mind a meghűléstől, mind a túlmelegedéstől óvja a picit. A megfázás hátrányait nem kell bemutatnunk, de talán kevesebben tudják, hogy a test túlmelegedése megnöveli a bölcsőhalál kockázatát. És itt kap helyet a NASA-tól „lopott” technológia, illetve többrétegű innovatív textil-anyag, amely az űrhajósok jó közérzetét hivatott biztosítani a szélsőséges időjárási körülmények között. A lényege az, hogy a fölösleges hőt elvezeti, míg a kihűlést úgy akadályozza meg, hogy visszavezeti a baba saját eltávozó hőjét a bőrfelületre.


  A trükkös babaruha használható hálózsákként, pólyaként és takaróként egyaránt, attól függően, ahogy a gyermek életkora és a helyzet megköveteli. A szabásvonal anyák tucatjainak tapasztalatai alapján került kialakításra, a tervező csapatban elismert szakemberek vettek részt, akik megjárták a Timbuk2, Northface, Nike és Maclaren berkeit is.


  Sajnos ezt a babaruha még nem kapható nálunk, de addig is innen tudsz válogatni néhány baba ajándékot.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: